Nestor bio dobra opcija za ministra zdravlja dok je koronka bila ha ha odneses rakijom virus, kad je agenda pritisla ispao iz igre i otisao u alternativu, nije teo da se kompromituje. E sad ovi bockarosi vrv piju pricu o najstrasnijem virusu tako da zajebana polazna osnova
Ako si protiv Vučića, imaš dve opcije - levo Marinika, desno Miloš Jovanović ili Boško.
Sve ostalo je glas za Psihoa. Eventualno Radule ili Jeremić, ali sumnjam da prelaze cenzus. Ako ne pređu, on opet trlja ruke.
Inače Boris koji je sa Radulom u koaliciji je stavio sebe na začelje liste, neko 249 mesto fazon. Da l je to za respecc ili ga prosto zabole, nisam pametan
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nestor bio dobra opcija za ministra zdravlja dok je koronka bila ha ha odneses rakijom virus, kad je agenda pritisla ispao iz igre i otisao u alternativu, nije teo da se kompromituje. E sad ovi bockarosi vrv piju pricu o najstrasnijem virusu tako da zajebana polazna osnova
Al evo ti nestor bio i u spo i u ds
Kod slobe bio pomocnik ministra obrazovanja
ajde dajte koje su true opcije da zna naiva za koga treba glasati
колико се, сећам нестор тврди да је мого да буде министар одавно и још неке позиције да су му нуђене ал није тео
cedomir jovanovic mora drugacije
Ma neće se on nikad promeniti…
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9D%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
ко је несторијанац јасам
Nece ovde niko napise za koga glasati jedino nestorijanci imuni na transfer blama jer znamo da je balkan info koalicija true
Glasam za mariniku - krindz
Glasam za milosa jovanovica poks - jacam patrijota
Glasam za cedu - jacam debil
jacam debil
JovoR Bakić jel na nečijoj listi?
jovo ceka duge cevi da delaju zna da true nema promene bez oruzja i sorke na ulici
e moj bulgakov u pogresnu si zemlju dosao da budes dodjos :)
kako bi me objasnili sta je drugosrbijanac, kad sam bio u NS kod rodbine vidjeh grafite “treca srbija” koliko vas ima i cemu to
Cemu too, mnogo boli sto smo zajednoo
To vrv mađarski separatisti
https://youtu.be/9pSh0VAVYn4?si=i61ZK1C7saZOhqSR
Bogougodno
Ako si protiv Vučića, imaš dve opcije - levo Marinika, desno Miloš Jovanović ili Boško.
Sve ostalo je glas za Psihoa. Eventualno Radule ili Jeremić, ali sumnjam da prelaze cenzus. Ako ne pređu, on opet trlja ruke.
а за кога ви гласата мистер булг
Boško je glownigger 1/1, i prodaće opoziciju u najpovoljnijem trenutku
Jovanović je sa POKSom u krevetu, a monarhisti su mim. Sam po sebi je ok lik, ali kako da ga shvatim ozbiljno kad su mu partneri ovi mejmuni
Radule je lud. Jeremić je šuntav
Inače Boris koji je sa Radulom u koaliciji je stavio sebe na začelje liste, neko 249 mesto fazon. Da l je to za respecc ili ga prosto zabole, nisam pametan