Parlamentarni izbori 2023.

1. mislim da zavetnjaci-dversi koalicija prelaze lagano i to onako neki fin procenat recimo 7+, dss-poks bi mogo da roljne ali ne ocekujem ni to, mozda blagi pad u odnosu na prosle izbore ali ipak knap iznad cenzusa. radule-tadija ostaju ispod, jeremic moz i tamo i ovamo, mislim da ce i on da podlegne. za aktuelnosti ekipu navijam i nadam se da ce da predju ali ne znam. srbadija protiv nasilja mozda uzme beograd ali na republici ponovo sns-sps komforna vecina

2. beli preletacevic otiso u muzicare, ima sad neki bend, vido sam ga u emisiji bunt

3. Da nije s kirkom u bendu

4. E al zipa dacic lista je za premijera, bukv kao i 2012. kae rekao NE ZNA SE KO CE FORMIRATI VLADU AL SE ZNA KO CE BITI PREMIJER shema

Msm da drugosrbijaci ne bi imali nista protiv za vlast sa sps-ovcima jer OVOM Z L U SE NEKAKO MORA STATI NA PUT

5. Sps rak rana ove zemlje i taj kancer mora da se ukloni već jednom
    Možda ne sutra, možda ni za 4 godine, možda nikad, al mora da se ukloni

6. цитираћу микрија
    ивицаина жена мени јаше по кобасу

7. Zbog toga sam ja u rijimu na lošem glasu

Svaka cast vuzi, za citiranje mikrija rispekt, od sada citam tvoje postove do 5 rečenica, potrudicu se

8. kako mozete da negotivite coveka koji deli knjige..ili coveka koji je jedini javno pricao da je vakcina protiv covida prevara

9. Ок Хфала Плиду Цитираћу Микрија још једаред са малом корекцијом
    пет је број пуши курац мој оуууу

10. Da nije s kirkom u bendu

haha kakav on bend ima?

11. smoleman seljacina ga doxovo juce neki drum bass band trogerasi

12. artik mankiz za sirotilju

13. dobra stvar al ozbiljan plag nemog provalim odakle al čuo sam već

14. Vidi se da je kirk jedan gospodin

15. ljubazno sviruckaju, podrzimo brata

16. Ja ovo ne slušam ali svaka čast momcima, kulturno djeluje sve

17. Kirkospoda - dingospowi iz kirk benda

Kirkodowstine - dogodovstine kirk benda prilikom i posle nastupa

krindzospoda - kad sednu gledau paću

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.