mislim da zavetnjaci-dversi koalicija prelaze lagano i to onako neki fin procenat recimo 7+, dss-poks bi mogo da roljne ali ne ocekujem ni to, mozda blagi pad u odnosu na prosle izbore ali ipak knap iznad cenzusa. radule-tadija ostaju ispod, jeremic moz i tamo i ovamo, mislim da ce i on da podlegne. za aktuelnosti ekipu navijam i nadam se da ce da predju ali ne znam. srbadija protiv nasilja mozda uzme beograd ali na republici ponovo sns-sps komforna vecina
mislim da zavetnjaci-dversi koalicija prelaze lagano i to onako neki fin procenat recimo 7+, dss-poks bi mogo da roljne ali ne ocekujem ni to, mozda blagi pad u odnosu na prosle izbore ali ipak knap iznad cenzusa. radule-tadija ostaju ispod, jeremic moz i tamo i ovamo, mislim da ce i on da podlegne. za aktuelnosti ekipu navijam i nadam se da ce da predju ali ne znam. srbadija protiv nasilja mozda uzme beograd ali na republici ponovo sns-sps komforna vecina
beli preletacevic otiso u muzicare, ima sad neki bend, vido sam ga u emisiji bunt
Da nije s kirkom u bendu
E al zipa dacic lista je za premijera, bukv kao i 2012. kae rekao NE ZNA SE KO CE FORMIRATI VLADU AL SE ZNA KO CE BITI PREMIJER shema
Msm da drugosrbijaci ne bi imali nista protiv za vlast sa sps-ovcima jer OVOM Z L U SE NEKAKO MORA STATI NA PUT
Sps rak rana ove zemlje i taj kancer mora da se ukloni već jednom
Možda ne sutra, možda ni za 4 godine, možda nikad, al mora da se ukloni
цитираћу микрија
ивицаина жена мени јаше по кобасу
Zbog toga sam ja u rijimu na lošem glasu
Svaka cast vuzi, za citiranje mikrija rispekt, od sada citam tvoje postove do 5 rečenica, potrudicu se
kako mozete da negotivite coveka koji deli knjige..ili coveka koji je jedini javno pricao da je vakcina protiv covida prevara
Ок Хфала Плиду Цитираћу Микрија још једаред са малом корекцијом
пет је број пуши курац мој оуууу
haha kakav on bend ima?
smoleman seljacina ga doxovo juce neki drum bass band trogerasi
Indi Rokić
dajte link
https://www.youtube.com/watch?v=l4Woaj4endA
artik mankiz za sirotilju
dobra stvar al ozbiljan plag nemog provalim odakle al čuo sam već
Vidi se da je kirk jedan gospodin
ljubazno sviruckaju, podrzimo brata
Ja ovo ne slušam ali svaka čast momcima, kulturno djeluje sve