Parlamentarni izbori 2023.

1. solidno sam razocaran levelom pickarstava ovde vezano za izbore, samo nestorijanci imali muda se izjasne rispektara!

ostali ko pičke idu glasaju za đilasa nemaju muda da to napišu ovde da ne navuku krindz na sebe BUSTED

2. MARINIKA I DJILAS IMAJU MOJ GLAS

A IMO BI I LABUS DA JE KANDIDAR

3. Jebote posle ona dva masakra, u školi i onog drugog, nenormalno je da svi ti ljudi nisu u jednoj koloni. Sem tipa Boška, ajde dobro, on je govedo, ali ostale treba letvama tući jer jedu govna ovako. Pa jebem vam bre mater šta nije u redu sa vama.

4. melk kome ide glas ajde ne okolisaj

5. bulg je isto drugosrbijanac nie smeo napise, msm da smo djilasovci vs nestorijanci tu negde egal

sta mislite koga smoleman glasa mozhda je on bas taj thas na vagi

6. Значи договорили смо се, сви за Нестора сутра. Ко изда пизда

7. skotina

e sad objektivno, aj nek neko ko planira sutra glasa 7icu objasni koja je to razlika u kursu politike koja bi bila drugačija u odnosu na sns osim osim sto bi bila "građanskija" i "demokratski prihvatljvija".

8. Necu za nestora glasam za milosa jovanovica reseno

9. El ima neka problena ovde ne razumem

10. ajde jebac ne femkaj se lepo reci el bio genocid

11. problena je sto upravo ta genocidna namera o kojoj prica nije postojala i ne moz da se dokaze (osim u sudovima koji su pod kontrolom nato-zemalja) i da se narativ o genocidu gura upravo na osnovu broja ubijenih (koji je takodje preuvelican). ali to nije jedini problem sa brojem 7. ima ih jos koliko hoces i na sve to sirenje zapadne propagande nisu i nece biti manji lopovi od vucica

12. sirenje zapadne propagande

LOL pa ovaj aktuelni ti je ustalio lgbt paradu, nominalno te gura ka EU i gleda što bezbolnije da otcepi KiM. Savetnik kog bukvalno plaća tvojim novcem mu je toni bler.

13. Ratko počinio genocide itekako, jbt pa rođena ćerka mu se roknula zbog stvari koje je radio. Svi smo bili govna u tom ratu, nemoj da se lažemo.

14. nezapamcen genocid jedino pliduu preziveo

15. Obriso sam post jer zabagovo

Napisao sam da oni ipak bili malo veća govna

16. Necu za nestora glasam za milosa jovanovica reseno

milos jo bi bio i moj izbor, oprostio bi mu povezivanje sa monarhistima, ali kako je mentolski sjebao formiranje patriotskog bloka stvarno ne mogu za njega da glasam. dveri su do juce bili za saradnju sa djilasoidima, a sad oni kao nece a ovaj oce, obrnuli uloge, i posvadjaju se oko toga. da su bas toliki mentoli ne verujem, mislim da neko (vrv su oni svi zapravo zapadni simulakrumi patriotske opcije kod nas) ne dozvoljava da se u srbiji ujedini patriotska opozicija koja bi vrv imala oko 20% i jedina ima potencijal da cerupa sns-ovo biracko telo. moze da se glasa za nestora i da se nadamo da je to nesto sto nije instalirao vucic da sjebe jeremica dss raduleta itd a moze i za rusku stranku ona je manjinska sa 0.4% glas za njih ne ostaje mi ispod cenzusa a i to su neki ljudi boktepito. najblizi sam misljenju da je najbolje odmoriti sutra kod kuce, gledati izborni program uz semenke kikiriki i pivo i smejati se djilasoidima koji pucaju od muke na drustvenim mrezama, ali za nestora moze opusteno da se glasa i iz sprdnje ionako nikad veca lakrija na sceni i nikad bizarnija kampanja, on i njegova sabraca iz aktuelnosti daleko najnormalniji utisak ostavili

17. bukv, sutra gledamo scenario da vise nije potrebno menjamo vlast vec opoziciju.

18. LOL pa ovaj aktuelni ti je ustalio lgbt paradu, nominalno te gura ka EU i gleda što bezbolnije da otcepi KiM. Savetnik kog bukvalno plaća tvojim novcem mu je toni bler.

a djilasoidi bi toj politici stali na kraj?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.