Parlamentarni izbori 2023.

1. Druže bondstil je pandurska kućica za dizanje rampe u poredjenju sa bazama u nemačkoj, poljskoj, i onim zemljama de žive kamenofili

2. to ne menja da je instalirana na nasoj teritoriji nisam imao pojma negde cuo ovaj info da je najveca mozda sam izmislio

primer ovo vrv ima jos koliko oces https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2944331-evo-kako-iz-vazduha-izgleda-najveca-americka-baza-u-evropi-koja-se-nalazi-u-srbiji-foto

3. Ima vas 6.5mil sa sve milion krajisnika koji jos ne mogu da izbace ijekavicu i milion cigana i bdp-om manji od budzeta koji imaju LA lakersi, naravno da ces da ides na preslusavanje kod cika Hila. To sto si napisao sta je zadesilo jugu 99 je bas dobar dokaz sta se desi malima koji misle da su veliki pa dobiju po labrnji.

Tipa nemci se nista ne pitaju a ti si u fazonu ma ja da se pitam reko bi hilu reko alo bre majmune bre mocam ti niz kicmicu xd kakav trip, ne znam sta je drugosrbijanstina i trecesrbijanstija ali to sto ti pises je neka radikalska retorika iz negde jeseni 93-ce

4. evo milogorac izleteo na povrsinu da objasni kako su srbi kurac dok mu nato kurcina dodiruje čmar iznutra

5. Ma Cara larpuje prvosrbijanca, u biti je 80% iz druge kolone ali smatra iracionalno da će biti proglašen sisom ako to prizna

6. Carasrbijanac: crnogorci srpska sparta ako se slažu sa mnom inače redom ustaše, prodane duše, sa cetinja vila kliče ustaj milo poglavniče, njegoš u grobu rotira k’o djerdap turbina sram vas bilo

Also carasrbijanac: a što ste se otcepili kmeee

7. ne triba se plasit toga ovdi smo svi nasi, ne?

8. Ahha otcepili se da ne budemo deo putujuceg cirkusa, cena bila nato penis u anusu i dritan

9. Skauzere da se opet glasa, bi li se opet otcepili i zašto da?

10. Uzeše im šipci sve do petrovca imaju oni većih problena. Proletos sam u Baru bio tamo su fini i prijazni muslimani starosedeoci, onda sam otišao u Ulcinj, tamo je Mosul

11. Population of Ulcinj (municipality) by ethnicity
    Albanians
     70.66%

Montenegrins
     12.44%

Bosniaks
     6.12%

Serbs
     5.75%

Roma/Egyptians
     1.17%

other
     3.86%

EDIT: iz 2011

12. Carasrbijanac: crnogorci srpska sparta ako se slažu sa mnom inače redom ustaše, prodane duše, sa cetinja vila kliče ustaj milo poglavniče, njegoš u grobu rotira k’o djerdap turbina sram vas bilo

Also carasrbijanac: a što ste se otcepili kmeee

saga o crnogorckom cojstvu explained

13. Naravno estonski brate, za Mila ili Nestora, taj bi Hilu lupio dva, tri samara i po cenu bombardovanja.

Jest preletac, u bar zive cak i turci starosedeoci, ni knjaz Nikola ih nije dirao, postena raja, ulcinj mosul sto kazes al bar nemamo milion cigana i milion krajisnika xdd

14. Scouser
    Naravno estonski brate, za Mila ili Nestora, taj bi Hilu lupio dva, tri samara i po cenu bombardovanja.

neko opet dirka estonsko čvabalolo

15. ne sme covek odgovoriti na pitanje, nesto si nervozan a nema potrebe eno 20h gotovo, nestor na 3%

16. ајмо несторе брате мој хехе

17. ne sme covek odgovoriti na pitanje

moze eeezvini al bez pusenja

18. tipujem nestora 5-6% min