Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
he he jbg nestor je odlican true faktor da se implementiraju
pricali da ce on da uvede, a sami nisu hteli da se izjasne da li ce oni da uvedu ako dobiju izbore i kad su izgubili, a vucic dobio, nije se desilo uvodjenje sankcija, nego ga je cak opozicija i kritikovala sto nece da uvede lol
e dosta nam je ovog americkog sranja ajde da se malo aktiviramo menjaju se geopoliticke price, sad ne mogu da nas bombarduju prilika je daj ovog nestora vis da je narodu dokurcilo
hahahahahahahahahaha
da tako je bilo, znam da su izbegavali to da kazu ko kurve.a posle vucic kriv sto nije uveo.
sad hvataju ljude na foru mi ili vucic da se ne rasipaju glasovi.lol
Prvosrbijanci što ste razočarali i oterali kirkaru
Kirk je mlad pa možda nije stekao veštine za kuliranje prvosrbijanskog moronizma i kompenzaciju civilizovanom diskusijom
mora streba a politikuje ovde papak
ajde jebac pusti nas retarde prvosrbianske nemoj da nas trigerujes
mada pogresio si jbg vucko su ti prva srbia vi ste druga.
mi smo nestorianci
tu su se zajebali, vrsili pritisak na opozicione birace da ne glasaju za djb-tadic i za jeremica ni za zivu glavu jer nece preci cenzus, da su i njih podrzali mozda bi neko od njih preso i imali bi s kim da formiraju vlast na beogradu
“U Srbiji nema opozicije, jer ovo nije opozicija - ovo je konkurencija. Opozicija pokusava da vise ne da kosovo od nedavaca kosova iz vlasti, i da vise ne uvede sankcije rusiji od onih koji i ne uvide sankcije rusiji..”
Canak u dva poteza obesmislio opoziciju, koliko pregenijalan covek
da, verovatno.a predje ga nestor.znaju ljudi da procene svaka im cast.operisani od politike totalno
i poziciju istovremeno
Bukv i poziciju i opoziciju, milina slusati coveka
“Rezultat pobede bi bilo da drugi ljudi rade isto” haha ono jest ja sam za ono da se vlast menja redovno ali istina je ovo. Canak mudrac sa fruske gore, prima hodocasnike i odgovara na 3 pitanja, menja zivote, otvara cakre
da kad ne bi imao istoriju kakvu ima.
cim se odrice i jednih i drugih zna se da se trazi nova pozicija.
Nie slucajno na sceni vec 30+ dina sa slicnim beneficijama
canak mu dodje kao groktava manjina koja ima sigurnu pricu sta god se desi tu je, autonomas sigurna pozicija uvek
svinjska glava bukv
Da Čanak nije mudar ne bi preživeo ovoliko dugo u politici, s obzirom da je separatističko lajno
only god can judge him, da jeo je govna ali to ne menja stvar, opet je kad pratis nit sta je pricao pre 30god do dan danas ostao jos najprincipijalniji (shmo apruvs) od svih, ja mogu slusat i nekog sa kim se ne slazem ako je pametan pa cak i seselja u malim dozama otrova
Generalno coveka mozes slusati o izumiranju dodo ptica sa madagaskara prica zanimljivo
on bese isao u ukrajnu i proklinjao ruse sta uradise.ok verovatno je bio lepo placen.njega ljudi ionako slusaju zbog humora
canak i ceda predvodnici drugosrbijanskog krila sns-a