Parlamentarni izbori 2023.

1. ima tadic sigurno glasacko telo u vidu sada vec baba koje su nekad glasale za njega jer nam je precednik bio dingospow lepotan u svoje vreme

jbt ovog tadica vise ni ds ne treba kako je propao bukv seselj se bolje drzi

2. Bice uzivancija gledati i kako ceda i vuk jeremic dobijaju po njonji po ko zna koji put

3. Nije mi jasan ovaj jeremija uopšte, kaj se njemu zbiva u glavi i kako ispada ovako blentav uvek. Bio čovek po svetskim školama, imao i funkciju u UN-u dobro protokolarnu ali kakvu takvu funkciju, niko mu nikakvo blato nikad nije našao pod noktima

Al opet nekako nebitan i mutav

4. Бохор
    Lol
    Imamo 3 političara kako treba, 4 al je jedan mrtav na zalost koji je ujedno bio i najbolji

https://ibb.co/PchPht4

5. Бохору су политичари како треба ликови који су земљу послали у амбис
    сит гладном не верује

6. Nije mi jasan ovaj jeremija uopšte, kaj se njemu zbiva u glavi i kako ispada ovako blentav uvek. Bio čovek po svetskim školama, imao i funkciju u UN-u dobro protokolarnu ali kakvu takvu funkciju, niko mu nikakvo blato nikad nije našao pod noktima

Агент а ла Брнабићка глупава

7. Kako god se posložilo najmudriji političar će biti onaj ko uspe amerima da uvali bolju ponudu nego šiptari

8. Jeremija decko lurkovao godinama posle se vratio u srpsku politiku ispao mejmun vucic prepametan ga spustio na lvl radulovica

Ovde se djilas drzi pametno po strani stavio mariniku aleksica i cutu da kenjaju mesto njega

9. Jeremija je Šmole srpske politike

Ima sve predispozicije al ne jebe i lurkuje

10. Rekao sam bez obzira kakvu politiku vode jebem ti 100 majki

11. Glasam za stranku koja legalizira magiĉan cvet o kojem Devito repa u bezvremenskom hitu.

12. https://www.b92.net/info/izbori2023/vesti.php?nav_id=2448004

u fudbalu kad si glup stave te na poziciju beka a u kosarci izgleda na poziciju centra

13. vucko presao igricu sa ovim spotovima vise nikog nije blam se pojavi ocito su premije dobre

14. Uh mrzi me da čitam šta ste pisali ali verujem da je konstruktivno

15. али овај спот јбт па овај кањух не знам какво је то презиме лик изгледа горе од ердогана док ова ана јеремић најјача кад каже вепубвика свбија твеба да иде напвед какви пајаци циркузанти и медиокритети

16. evo i prepametni jeremija ima spot gde spasava kosovo, bleda vucko verzija

https://x.com/StrankaNarodna/status/1733936378319110224?s=20

17. џеремаја је јаднији од тадића

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.