Parlamentarni izbori 2023.

1. биће чисто као суза и ако већ у старту није чисто као суза хехе :Д banana repabljik

2. Samo da uskocim da kazem svako ko glasa za Srbiju Protiv Nasilja i vjeruje da je to bilo sta osim jeftine Vuciceve predstave, nek se napusi masnog kurca

Hvala i dovidjenja

https://twitter.com/atamanzagliblje/status/1733484923103641754

solidna predstava sig

3. blejanje za skupstinu

vise niko ne mari za korupciju, najnormalnija je stvar da se krade, a i kako drugacije da velike poslove zavrsis dok ne podmitis od baba sere do precednika bilo koje drzave. Ne lozi se vise narod na to koliko je sta i kad pokrao vec koliko je podelio makar mrvice dao. Bukv pogresna taktika aleksica

4. normalno, zato i ponavljaju da je djilas ukro 619 mil jer je to skroz ok, u fazonu su on nam sluzi kao model, tome tezimo xd

5. aleksic: obecavam da cemo krasti vise od vucica ali cemo vam davati malo vece mrvice od svega toga

cara: yes konacno imam za koga da glasam

6. aleksic: e vidi vucko krade ko lopov
    skauzer: e glasacu za tebe aleksicu brate moj tako treba otvorio si svima oci

7. ma jok, ne glasam niti cu, okacio sam samo ovo na konto mujinog posta da su svi vuckovi sateliti i da je sve predstava sto evidentno nije

8. pa vrv aleksic nije ali koalicija sa kojom istupa je:

Stranka slobode i pravde (SSP), Demokratska stranka (DS), Narodni pokret Srbije, Ekološki ustanak, Zeleno-levi front, Srbija centar (SRCE), Zajedno, Pokret slobodnih građana (PSG), Rumunska partija i pokret Novo lice Srbije

aleksa je samo dobar frontman ostatak benda je djubre doduse ne znam za ove rumune oni su vrv ok ćuta zna dobro da ih zajebava itd itd

9. au koja koalicija, od ovoga bi i napoleon drhtao xd

od ovoga sam cuo samo za DS i PSG

10. ovo je mikijevo " Мирослав Алексић (Крушевац, 6. август 1978) српски је политичар и земљорадник.1 Председник је Народног покрета Србије (НПС) " :O

11. Алексић, к'о и Жена у црном, променио четири странке, преслишали и нашу Мају већ....

12. hahah kako su propali tadic i radule koalicija, jedino ih vade ukradene bebe sa realnom pricom

sad video aleksica pravio koalicije sa sns na lokalu davnih dana, aleksa brat spada u kategoriju korisnog idiota

13. али тадић како одвратан тип са оним белегом у коси нек крепавише трулекс

14. Za koga diaspora glasa?

15. Kome se Tadić i čime toliko zamerio, da mora da se bavi politikom ovde pod stare dane umesto da uživa na nekoj tamo zabačenoj plaži?

16. па искрцкао лову коју је покро и сад нема пара да плаћа државу да га штити и мора се експонира гад

17. Na šta je ulupao tolke novce, na kozmetiku?

18. банча хукерс енд кокејн

19. платио држави да га не дирају за злочине и сад кад нема лове ај нећемо дирамо ретарда има 70 година добро ће доћи да мало манипулише око избора

20. Lol
    Imamo 3 političara kako treba, 4 al je jedan mrtav na zalost koji je ujedno bio i najbolji
    Ne ulazeci u politike koje vode jer se naravno vecini ne dopadaju sta vise to su Tadic, Vucic i Dačić jbg i niko drugi
    Tadic predaje po svetu po seminarima, profesorje predaje na fakultetima i savetnik je mislim 2 predsednika tesko da nema para

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.