nije nestor kriv sto niste upoznati sa njegovim stavovima, on ne gostuje na rts i pink svaki drugi dan.pokret je nov, njihove stavove mozete da cujete na balkan infu, novi standard itd.ako se informisete samo preko kurira, n1, rts i pink onda nije cudo sto nemate pojma.
nestor prica o teorijama zavere samo na blakan infu, tu mora malo o demonima, vanzemaljcima itd.ima tu dosta publike koja to gotivi.poslusajte samo abramovica sta prica
o mesecu nemam pojma sta da mislim.kad vidim onu kantu sa kojom su stigli tamo stvarno deluje neverovatno.sta znam.moguce i da jesu..who cares.ako su bili a ne idu opet to je zato sto je preskupo.
Da l vi znate da Nestorovic da se kandiduje za predsednika ovog trenutka samo bi Vućić imao viš glasova
Opozicija nema čoveka cela jebena opozicija koja bi mu prišla na 5 posto razlike a ne da ima više
To ne govori dobro o njemu nego loše o opoziciji
nema bate nestora kukavicjeg jajeta da promoli glavicu da kae koju recenicu sve je u domenu tajne drugosrbijanci kmece krezavcima isto nista nije jasno jedino true dingospowi znaju sta ce bude
lutovac bio kod sharovica, onako, nije toliki debil kao sto sam mislio ali ipak njah..ispratio sam bas dosta gostovanja kod njega i jedino je bio kucka prema raduletu, ne znam kako se iskulirao da ga ne izgazi
sad su se doduse medjusobno blokirali na twiteru i prozivaju se
gledao sam i ja tu emsiju i uglavnom sve ove druge pajsad bez straha, msm da je radule tu malo ispao naivan, prozivao je sarovic i druge likove al mu nisu dali da ih zajebava jbg. pogledaj ceda kako ga je iskulirao pricom o sasvim drugim stvarima sa onom palestinskom esarpom lolo
upeco se radule pre ce biti nego sto ovaj nesto nesto spec nekorektan prema njemu al moguce da ima i bekstori.
ko nije hteo kod sarovica: djilas, marinika, vlast i nestor
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
nije nestor kriv sto niste upoznati sa njegovim stavovima, on ne gostuje na rts i pink svaki drugi dan.pokret je nov, njihove stavove mozete da cujete na balkan infu, novi standard itd.ako se informisete samo preko kurira, n1, rts i pink onda nije cudo sto nemate pojma.
nestor prica o teorijama zavere samo na blakan infu, tu mora malo o demonima, vanzemaljcima itd.ima tu dosta publike koja to gotivi.poslusajte samo abramovica sta prica
ma de bre ovi drugorsbijanci misle i da smo bili i na mesecu a od 69-e nije niko gore isao jer kuj ce kurac gore samo prasina
Mene zanimaju osnovne tačke političkog programa izabranog narodnog predstavnika. I i dalje čekam na odogovor.
o mesecu nemam pojma sta da mislim.kad vidim onu kantu sa kojom su stigli tamo stvarno deluje neverovatno.sta znam.moguce i da jesu..who cares.ako su bili a ne idu opet to je zato sto je preskupo.
Koji nisam dobio, ali nema veze. Ovo je ionako javni forum, dakle slobodno možeš ovde da mi odgovoriš, dragi autrore.
pa glavni nestorov zadatak je da se nadje neki mac koji su iskovali atlantidjani za pokret zmaja sa teritorije danasnjeg kragujevca
Da l vi znate da Nestorovic da se kandiduje za predsednika ovog trenutka samo bi Vućić imao viš glasova
Opozicija nema čoveka cela jebena opozicija koja bi mu prišla na 5 posto razlike a ne da ima više
To ne govori dobro o njemu nego loše o opoziciji
https://youtu.be/FrRePfFz0u4?si=JqYMu1uEcPcru057
Omladinci, koji vam kurac s džemperima ala xmas usa?
Hteo da pogledam al me vizualno odbiše na keca
hahaha ali stručljak za komunikacije ono kad ne zavrsis faks lolo
https://imgflip.com/i/89ys7l
https://www.politika.rs/sr/clanak/590258/Nasilnik-sa-protesta-Nikola-koji-predstavlja-studente-nije-student-i-jedan-je-od-glavnih-saradnika-nemackog-Dojce-velea-video
NESTORIJANAC je anagram za “SINE, TROJANAC”
Zapamtite ove reči pičke
paz ti ovaj n1 dovede medjeda koji ni nije student da prectavlja pajsad studente
To govori da su narod debili i ništa više.
lol
ovo drugosrbijansko lozenje na peti okt je blam nevidjeni.svake godine minimum dva puta planiraju da izvedu novi peti okt.
Vaginalni si još uvek član ds-a?
Ne videh skoro Lutovca kao gosta na nekoj tv
:D
nema bate nestora kukavicjeg jajeta da promoli glavicu da kae koju recenicu sve je u domenu tajne drugosrbijanci kmece krezavcima isto nista nije jasno jedino true dingospowi znaju sta ce bude
Jok, od 2012.
Tebe odlično pamćenje služi.
Pametno
Eo pamtim tako te neke nebitne stvari a kad treba kupim nešto e to je zavrzlama
lutovac bio kod sharovica, onako, nije toliki debil kao sto sam mislio ali ipak njah..ispratio sam bas dosta gostovanja kod njega i jedino je bio kucka prema raduletu, ne znam kako se iskulirao da ga ne izgazi
sad su se doduse medjusobno blokirali na twiteru i prozivaju se
gledao sam i ja tu emsiju i uglavnom sve ove druge pajsad bez straha, msm da je radule tu malo ispao naivan, prozivao je sarovic i druge likove al mu nisu dali da ih zajebava jbg. pogledaj ceda kako ga je iskulirao pricom o sasvim drugim stvarima sa onom palestinskom esarpom lolo
upeco se radule pre ce biti nego sto ovaj nesto nesto spec nekorektan prema njemu al moguce da ima i bekstori.
ko nije hteo kod sarovica: djilas, marinika, vlast i nestor