Prijava

Нема очигледног хејта.

Имам само 3 дефке и покупио сам минусе за неколико мин на њима... Да ли може да се уради нешто око тога, или се несматра хејтом јер имају само 3 дефке?

Kad će meni biti skinuta etiketa hejtera?Ponašam se uzorno otkako sam odbanovan prije četri dana.

jedno pitanje, odakle znate da vas neko hejtuje ili ne?

@Крсташ,
минусеви на три дефиниције се не сматрају хејтом, па нажалост чак иако је то укупан број твојих дефиниција.

@Nemanja Inc,
за два дана.

@Znaci ja,
кад некоме нагло падне популарност онда посумња да му/јој је неко лупио минус на већи број дефиниција.

Meni je palo za preko 20 u nekoliko sekundi pre par minuta, možda više, molim da se pregleda. Hvala

Zdravo.

Nedavno sam prijavio hejt, ali evo opet se desilo.

Imam malo definicija i za vrlo kratko vreme popularnost mi je opala za vise od 10 poena. Definicija imam 14.

Pogledajte, ako je hejt.

Hvala unapred!

Očišćeno, mada je od pre 5 dana...

a da proverite i mene

Zyclone, neće pobeći ti minusi nigde. Znaš i sam da si na meti jer si jedan od najžešćih kritičara na sajtu. Pusti neka prođe par dana pa ćemo to očistiti.

Zar stvarno misliš da je neko TOLIKO boletan u glavu da ti deli minuse i pluseve istovremeno i tako te hejtuje? Pratim ja tvoj profil. I ne samo tvoj, nego još od nekolicine članova koji su u sličnoj poziciji kao ti. Ne brini. Znaš i sam , vidi se sve, bio si mod.

neko me je opasno hejtovao pao mi je prosek za jednu celu ocenu, molio bih da se pogleda

Не знам да ли је хејт у питању али популарност се код мене већ дуже време не помера! Е сад нисам сигуран да ли сам ја можда уобразио нешто или не, али немогуће да већ неко време стагнира на Popularnost: 12881 ..... Шта се то дешава?!?

hehehhe, ma nema hejta, nego su te zaboravili. Ovde se dnevno "okoti" 300 sranja od defki, tako da stare niko ni ne čita-

А постери не улазе у скор?

ne, već par meseci

Ааа па то је у питању :) Онда сам баш зарђао сису ти јебем :)) Јеби га кад се свадба претворила у џеназу :)) Оно пре две год је било кулл а сад комерцијала :(

Šta ćeš, jebiga.:)

Управо. Неко коме сам вероватно оставио реалан коментар.

Neki papak mi je udario blagi hejt. Jebe mi se za par minusa, ali mi je lupio i na defku koja nije imala ni jedan minus. E sad, ja ne znam ko je, tako da ako mu verbalno kitujem mamu i sestru to nije vredjanje zar ne? Nesto kao jebem maer neznanom junaku? Ovo samo na primer, nisam hteo da kazem naduvas mi jaja klipane, nego pitam da li bi to u ovom slucaju bilo vredjanje.
Ako ne naduva mi jaja, a ako jeste onda nikom nista.