Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Jel moze jedna provera?

ЕДИТ : Мали хејт, решено.

2. Provera pls? Jeste da imam 3 definicije al lika nije mrzelo da na svakoj stavi samo "-"

Едит: саће...

3. da prijavim hejt..... Znam i ko je hejter....

// Sređeno.

4. Neko mi je svaku definiciju ishejtovao danas...cisto da se pohvalim da su i mene ishejtovali. :)

EDIT: Sređeno.

5. mislim da sam popio neki hejt...

Edit: Nisi.

6. Ako more, proverite jel' bilo hejta. Cini mi se da je za svaku defku pao nusmi...

EDIT: Sređeno.

Hvala :)

7. e ajde ja se izvinjavam..al ako mozete da me proverite...nakon onog postera danas..svasta se desilo sa poenima...od jako puno gore..do jako puno dole...
    hvala
    mislim da me upravo hejtuju

Едит: пресуђено кратко.

bome...140..pa kako ga nije mrzelo..ne moz ni ziljav danas biti..

8. Proverite da li mi je bilo šta u zadnja 2 dana... nešto mi je jako čudno...

EDIT: Nema ništa.

9. U poslednjih 10 minuta popio sam oko 50 minusa,
    jedan za drugim, na svaku definiciju, pa i na one od pre mesec dana. Kako, ko i zašto?

EDIT: Skinut ti je lajk koji si sa duplog naloga udelio sam sebi. Bolje se pokrij ušima.

10. Ok, sada sam ubedjen da imam nesto...

EDIT: Isto je kao i danas. Imaš dosta minusa kod nekih autora, ali nisu hejt. Koliko ti nedostaje poena?

11. Ne znam tačno... Znam da sam bio #377 a sada sam #389... 12 mesta razlike...
    Da mi nije obrisana neka definicija?

12. To ne znam... Je l' ti fali neka?

13. Čini mi se da fali... Ae pogledaj na groblju... Možeš valjda da vidiš obrisane definicije nekog autora...

14. Jeste. Saranjena ti je jedna sa visokim skorom. Em je nekvalitetna, em je plagijat.

15. Vukajlija - ono što bi Vikipedija želela da bude.

16. Ona mi je obrisana!?
    Ali zbig toga sam napravio članak i svađao sa sa onim na wikipediji da ga ne briše...
    Urnisao sam ostale članke da bi ostavio ovaj...

Defka jeste preuzeta od drugog autora, ali fora je u primeru i članku...

17. Може ли провера, чини ми се да је неки омањи, али подмукао хејт био, десетак минуса за секунд ми је неко дао, а ишао сам многим ауторима уз длаку синоћ.

Ако је од једне особе, да се обрише, хвала!

// Sređeno.

18. Koju ste mi sad defku skinuli?
    EDIT: Moja greška... na profilu mi prikazuje jednu manje nego što imam...

19. Ajde proverite,izuzetno mnogo minusa sam dobio od jutros,a nisam nista pisao..130 i nesto,tacno na svaku definiciju.Osim ako mi niste izbrisali neku defku,a mislim da niste..

EDIT: Upravu si. Čisto ko suza. Sređivanje u toku.

EDIT:Hvala!

EDIT 2: Nema na čemu.