Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Izvinite sto opet smaram, jel moze jedna provera?
EDIT: Može.
Edit: Hvala.
EDIT 2: Nema ništa.
el bilo nekog hejtovanja mene, me?
ЕДИТ : Ништа у скорије време, ал нашао сам неки од пре пар недеља. Биће избрисан.
ne znam jel ovo pravo mjesto, ali da li bi neko bio ljubazan da mi objasni sta tacno podrazumjeva "hejt" iliti "biti hejtovan"?
Хејт је дељење велике количине минуса без читања, тј. за кратак временски период.
Ако може неко да провери јесам исхејтован био бих захвалан.
EDIT: Sve je regularno.
Имаш само три постера, тако да је вероватно све регуларно.
Molim da se proveri da li imam hejt ili se to meni samo ucinilo. Fala.
EDIT: Nemaš hejt.
I ja molim za proveru.... Čini mi se da sam dosta pao sa rankingom.... Nekih deset mesta.... Nisam siguran za prosek, ne pamtim ga....
EDIT: Nema hejta.
Znaci,za sat vremena sam dobio minus na sve definicije.Nekog sam uspeo opasno da iznerviram za manje od metar dana.
EDIT: Sređeno.
Hvala Vi.
Nema na šta.
Za 10 min sam sa 599. pao na 604. a poslednje 2 definicije nisu hejtovane
EDIT: Sve je regularno. Verovatno su te pretekli, a tebi se broj poena nije smanjivao.
Нема ничега.
Od 5 novih definicija, 4 mi je obrisano za sat vremena, ne znam kako vi to zovete ali za mene je to admin hejt.
To se zove:
"piši kvalitetnije definicije i nemoj da spemuješ ozbiljne teme, jer to nije lepo".
неко ми је звекнуо на ових 10 са прве стране по минус и року од 10 секунди...
ај видите то...
Фали ми неких 40-так поена, а чини ми се и једна дефиниција, само не знам која јер немам приступ на јебено гробље.
Ако се да неком од надлежних и свеприсутних модератора нека провјери, ако не, боли ме курац.
Ova defka ti je obrisana: http://vukajlija.com/keks/143162
Vjerovatno jer je plagijat, to jest što bi se reklo "bilo već".
Mozete li biti fini i proveriti imam li neki hejt? Hvala unapred.
Нађено, вратиће ти се гласови.