Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Tenk ju veri mac. Videh ko je. Vratilo mi se koliko glasova?

2. Ccc, zlica. Hvala. Brisi sad slobodno ove postove ako su spam.

3. Ма јок, ово је у оквиру теме. :)

4. Opet ja. Mislim da sam upravo dobila mali hejt, bas sam bacila pogled na brojke jer se oglasio jedan moj fan. Unapred hvala.

5. Prijavljujem hejt na moje postere od strane bezobraznih, neproduhovljenih i pre svega ograničenih moderatora (čas' izuvenima). Ako si pglu da vidiš očigledo please dial onu brojku između 7 i 9.

6. Хејтован сам.

EDIT: Sređeno.

7. Хајд мало прочачкајте, има неки мини хејт задњих сат времена.
    Унапред хвала;)

Едит: Нема хејта.

8. Попио сам тридесет комада за кратак период. Ако јесте хејт, јел се може знати ко је? ;)

Едит: не може.
    :))

9. Hejtovan sam veceras, vjerovatno prije par minuta. Imao sam popularnost 917, a sada je 907. Ako moze, resite to. Hvala unapred.

ЕДИТ : Нема хејта, човек ти је читао дефке и оцењивао их.

10. Ćao dječaci i djevojčice. Vidim neki levat mi nabacio mini hejt, pa ako je dovoljan za skidanje, skinite. I ako bi neko mogao da pregleda jel' bilo štogod u zadnjih mjesec dana bilo bi kul.
    EDIT: Tako mi i izgleda na profilu kad gledam redom. Pritajeno :) 'Fala svejedno :)

11. Okej, okej.

edit: nema ničeg, bar ne vidljivog, možda pritajenog hejta, ali njega ne možemo da sankcionišemo. :-/

12. Решено, вратиће ти се гласови.

13. Možete da proverite da li sam bio mini hejtovan u poslednje vreme? Možda sam se gadno istripovao jer neko vreme nisam obraćao pažnju na zbir glasova pa mi je sad nešto čudno...

EDIT: Sređeno.

14. Meščini da sam maloprije hejtovan malkice...il' sam se zabroj'o...
    Ako može provjera.Hvala.
    Edit: šta je ovo jebote, sad imam lajk?! Provjerite i to.

15. šta je ovo jebote, sad imam lajk?! Provjerite i to.

Ja sam.

16. Možete li proveriti dal' sam hejtovan,pao sam za jedno mesto.Ako može?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.