Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Mama. Mislim da su me hejtovali.

// Nema ništa, ili su riješili već.

2. Sumnjivo mi je nesto jer sam video da su mi neke od prepotopskih definicija pojele minuse, pa ako može provera... Hvala.

// Ima samo neki sitan hejt, otprije. Ili je neko već sredio možda?

Nije sređivano ništa. Mož' se ukloni? :)

3. Може ли провјера?

// Ako je bilo nešto, izgleda da je neko već riješio.

4. Ko me hejtov'o?!
    Molim proveru, fala.

5. Ovaj ne staje, pobogu.

// Isto kao kod StefanaBičaBožjeg.

6. može li provjera ili su mi obrisane definicije ili je hejt

ovo iso kao i meku
    Obrisana mi je definicija, neka matora. Ne znam da li mu je dosadilo da je gleda ili šta je već po sredi, no nejasno mi je zbog čega više nije dovoljno dobra da obitava na sajtu. Izvinjavam se na uznemiravanju ovde, ali zaključali ste temu predvidjenu za ova pitanja. Molim odgovor, može i u pvt, koja je i zbog čega

7. Ishejtovao me je cenjeni moderator:) Obrisana mi je definicija, neka matora. Ne znam da li mu je dosadilo da je gleda ili šta je već po sredi, no nejasno mi je zbog čega više nije dovoljno dobra da obitava na sajtu. Izvinjavam se na uznemiravanju ovde, ali zaključali ste temu predvidjenu za ova pitanja. Molim odgovor, može i u pvt, koja je i zbog čega. Hvala.

8. Molio bih odgovor. Ne jer sam neko mudo, već jer sam lepo i kulturno pitao.

9. @ Melkijades

Ja ne vidim ništa sumnjivo, jbg.

10. Ma ne hejt bre :) Nestala mi neka matora definicija a ne znam koja je bila, ne tražim da mi vrate, samo da vidim koja je i da mi kažu zašto.

11. A. :) Gosti igraju vaterpolo. Kapiram da već ima pa je zbog zato obrisano.

12. Модератори нису дужни да дају информације о обрисаним дефиницијама и постерима. Проводиш овде по неколико сати дневно и имаш 'иљаду дефиниција, и још то ниси схватио.

Следеће спемовање ове теме и са питањем "зашто сте ми обрисали моју до јаја дефиницију", не интересује ме ко га поставља, бан 3 дана, одма'.

13. Пеки брате провери јел ми није пао хејт

14. грешка, све је ок, истриповао сам се

15. Nema Hol, sad sam kucao u pretrazi. Obrisao si unikat :) Peki ne spemujem, niko nije dužan da na bilo šta odgovara, ne pretim čupanjem noktiju na nogama ako ne dobijem odgovor. Ljusdski pitam, ljudski mi čovek odgovorio, sad znam koja je i hvala. Ako ćete je vraćati vratite, ako nećete - šta ja tu mogu. Vi ste vlast.

16. Јел има нешто ?

17. smanjeno naglo 20tak, proverite. Hvala unapred

// Čitao ti je defke. Dao i koji plus.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.