Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Хејт, а и мислим да знам ко је хејтовао.
Провер'те.
И ?
Baš si nestrpljiv. Evo, sređeno je.
Хвала.....
Ево, опет исто..
// Džanki, isti slučaj kao kod Minga, ima sitno nešto.
Dal' sam imao kaki hejt?
Sumnjam na ovaj slučaj http://vukajlija.com/recnik/autori/43764
// Dobro sumnjaš.
Sređeno.
Мислим да имам преко 40 минуса за пар минута :(
Ај леба вам проверте док не легнем :) А лећу за десетак минута.
Или има да вам напишем замерку :П
Едит: све у реду...
Едит Борко ретард у заблуди: Извинте... Био сам спреман да се кладим да је нестало једно четрдесет комата минимум, тј да сам имао 4080, па онда за пар минута 4040... :( Фала свакако.
Moze li redovna mesecna provera?:) Hvala.
Едит: пмс? Саће да средимо :)))
Edit: Nije, ali plodna sam, tako da isto boli. Ajd, hvala.
Ja skinuo neku dvojicu. Inače, ko zna šta je ovde sve hejt, baš te ne vole :)
Razmislicu o tome da okacim neku fotku sisa, verovatno ce me malo vise voleti. Hvala.
Čini mi se da sam opet ishejtovan, proverite molim vas...
// Ima hejta. SAd nema.
Ajd' pogledajte i mene, vidite kak'i sam lep... Ovaj, samo vidite imam li neki hejt ili nešto. :)
// Nema ništa.
Ja sam izgleda nekoga naljutio pa sam blagosloven sa nekih 24-25 minusa.
EDIT: Biće da je 24 s obzirom da imam toliko definicija. :)
// Sređito.
http://vukajlija.com/to-moze-da-voli-samo-dupli-nalog/277905
Ovo je klasični primer moderatorskog hejta prema određenom autoru.
Šta je tu hejt? Što je definicija obrisana?
Daj bre Lulabi, defka je imala skor 38:12. Razumem da brišete napisane gluposti sa negativnim skorom (imao sam ih dosta i nikada se nisam bunio zbog nečeg takvog), ali ovo je prema mišljenju većine bila sasvim pristojna definicija. Nisam ovde da prosim za pedeset poena, zabole me za postere, nego jednostavno mrzim nepravdu. Molio bih vas da mi vratite tu definiciju ako možete.
Ne radi se ni o kakvoj nepravdi, stvarno ne treba da pretjeruješ i tako postavljaš stvari.
Ja sam ti na defku dala plus, vidiš da sam i komentar ostavila, ali se drugom modu očito nije svidjelo (sve češće) definisanje internih pojava; inače, skor je nevažan: često sleng ide u minus, a nekvalitetne defke i plagijati budu u debelom plusu.
Moderator će vidjeti ovaj post pa će odlučiti da li defka treba da se vrati ili ne.
U svakom slučaju, reakcija ti je ipak malo pretjerana.
Ok Lulabi, nemam ništa lično protiv tebe. Nego, kao relativno nov autor se na momente osećam pomalo diskriminisano u odnosu na druge članove i zato se nerviram. Još se učim pisanju definicija i baš sam se bezveze osećao kad sam video obrisanu definiciju kod koje sam najzad imao pristojan skor.
Ne treba da imaš ništa ni protiv moda koji ti je obrisao defku. Nema nikakve diskriminacije, u to sam jedino sigurna. A za definicijama ne treba žaliti.
Sad čekaj da vidiš da li će ti defka oživjeti, nema potrebe da se više o tome priča i zatrpava ova tema. Ako ostane na groblju, alali je i piši nove, bez žaljenja za njom i bez te neke ogorčenosti, jer za nju nema osnova.
Važi Lulabi, hvala ti na savetu.