šukn'o mi neko 20-ak minusa čini mi se, pre nekih 10-ak minuta. može li neko da proveri? hvala.
edit: ne čini mi se, znam da je neko šin'o dvadesetak komada.
мој едит: ако двадесетак минусева нису хејт онда не знам шта јесте
ЕДИТ : Хејт је давање велике количине минуса једном аутору за кратак временски период, тј. без читања. Код тебе нема таквог случаја. Штавише, само ти је један аутор дао преко 20 минуса, а то је било давно (и није хејт).
moj edit: pa dobro imam malo defki ali ne bi da padnem na ranku toliko, bio sam samo 20 mnuta odsutan i toliko je palo a jedva ko cita, izvinite al rekao am nov sam i to mi je sumnjivo
// Nema ništa, pa čak ni 6 minusa na svih 6 defki. Nisi ti pao na ranku zbog hejta, nego su te drugi prestigli. Piši defke. ;)
moj edit: hvala :D pisacu taman da se opet raspisem
A pošto se pitaš zašto, prelistaj svoje komentare. Normalno da ljudi burno reaguju, djeca su to uglavnom, ne znaju da se iskontrolišu. Treba ih malo pustiti na miru, bar ponekad, bar po danu. :)
A nijeee... To sam se pre ložila na prozivanje, sad samo lepo kažem neće ti ovo proći ili dam neki savet a ljudi opet loše reaguju na to... Eto danas sam bila baš nervozna a to se nigde ne vidi :)))
// Ja ti kažem šta je. Sve je dobro dok nam ne dosadi da skidamo hejt... ;)
moj edit: (kako glupo zvuči ovo moj edit haha) ako vam dosadi, ovim tempom ću da završim na 33000-om mestu xD Smiriće se baba dosadilo je i meni da napušavam...
Biće ti vraćena definicija, da ne dužimo raspravu.
Ili sam se ružno istripovao, il imam neki hejt, pa ono...ARBEIT FREI MACHT!
Danke
@Luli, nadam se da nije ono:
Проверите ме.
upravo sam ishejtovan. obicno ne prijavljujem jer imam malo defki ali ovo bre, na moje oci se desilo
ljudovi može provjera? kao da mi jenko šukno malo? A?
hvala
šukn'o mi neko 20-ak minusa čini mi se, pre nekih 10-ak minuta. može li neko da proveri? hvala.
edit: ne čini mi se, znam da je neko šin'o dvadesetak komada.
nešto se dešava.jel može provera?
Proverio. Ispitao. Ko je imao, pobrisano mu je. I nemojte ubuduće da se prijavljujete ovde ako nemate barem 20 definicija.
Мислим да сам изхејтован. Можете провера?
ЕДИТ : Нема ништа.
мој едит: ако двадесетак минусева нису хејт онда не знам шта јесте
ЕДИТ : Хејт је давање велике количине минуса једном аутору за кратак временски период, тј. без читања. Код тебе нема таквог случаја. Штавише, само ти је један аутор дао преко 20 минуса, а то је било давно (и није хејт).
izvinite, nov sam ovde ali mislim da sam hejtovan pao sam za 300 na ranku a imam 5 defki, moze provera??
ЕДИТ : http://vukajlija.com/forum/teme/7650?strana=66#post_949526
moj edit: pa dobro imam malo defki ali ne bi da padnem na ranku toliko, bio sam samo 20 mnuta odsutan i toliko je palo a jedva ko cita, izvinite al rekao am nov sam i to mi je sumnjivo
// Nema ništa, pa čak ni 6 minusa na svih 6 defki. Nisi ti pao na ranku zbog hejta, nego su te drugi prestigli. Piši defke. ;)
moj edit: hvala :D pisacu taman da se opet raspisem
Neki licimur me je opandanisao na svim definicijama...Taško da je pročitao sve defke tako brzo...
// Kompletan opus. Sređeno.
// Zahvalan dežurnom HejtDefenderu
Мислим да ми је неко изрок'о минусе одједаред по свим деф. Је л' може провера?
// Riješeno.
Mislim da je jedan lik išao i cepao mi minuse danas....
Pjer, nisam ništa našao.
Izvini onda sto sam vas cimao. :*
opet 10 mesta zamoliću vas za proveru.
moj edit: Hvala lepo. Ne znam zašto sam i kome toliko zapala za oko ali svaki dan...
Riješeno.
A pošto se pitaš zašto, prelistaj svoje komentare. Normalno da ljudi burno reaguju, djeca su to uglavnom, ne znaju da se iskontrolišu. Treba ih malo pustiti na miru, bar ponekad, bar po danu. :)
A nijeee... To sam se pre ložila na prozivanje, sad samo lepo kažem neće ti ovo proći ili dam neki savet a ljudi opet loše reaguju na to... Eto danas sam bila baš nervozna a to se nigde ne vidi :)))
// Ja ti kažem šta je. Sve je dobro dok nam ne dosadi da skidamo hejt... ;)
moj edit: (kako glupo zvuči ovo moj edit haha) ako vam dosadi, ovim tempom ću da završim na 33000-om mestu xD Smiriće se baba dosadilo je i meni da napušavam...
// Pametna odluka. :)
opet 20 u minusu, pre rekoste, da je ok, sada?
// Sve je u redu.
Upravo sam popaso hejt, mora da je neki mladi NePandan!
//Zahvalan!