Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. može li provera? mislim da ima nešto sitnije.

edit: ok, hvala.

2. @Mrs.DogLover,
    читане су ти дефиниције, није хејт.

3. Ishejtovan sam u zadnjih 1h za pedesetak poena. Verovatno zbog postera koje sam pravio. Znam da imam malo definicija, ali nema smisla da mi neko hejtuje definicije zbog postera.

// Evo riješeno.

4. Hejt ili je vreme da se bacim na pisanje?

5. znam da smaram, 3. put za 2 meseca, ali mi nesto ne stima :/ moze?

6. Ајде ме проверите изпараноисо ме Цара оном темом.... :Д

7. Za razliku od prošlog puta ,sad se ne tripujem,opalio mi je neko minuseve ne sve defke...Tuipa bio sam 688 ili tako nešto sad sam 713.

//sređeno

Fala! ;)

8. Neko me je hejtovao mislim cak sa jednim ili dva dupla pogledajte.... Hvala
    Bice da nije sa duplih nesto sam se ja zabrojao al ipak ima hejt

9. Bojane, imaš 15 definicija, nedovoljno da uopšte proveravam hejt.

pufnica i pjer, raspravite ovde: http://vukajlija.com/forum/podforumi/2

10. Aha a ranije je moglo da se proveri... Neka onda sloboda hejt jebite me hejteri dok ne napisem jos 5 definicija onda ce vas Black hol sprecavati!

11. A mene niko ne ferma ni 2%. Hajd' pogledajte i meni da l' je hejt il' me samo prestižu

12. Mentally, nema ništa.

13. Проверите ме.

14. Provereno. Nema hejta. Zato ima lajk od 50 poena.

15. al me neko pljuno fino. nekih 50 poena u minus. pa ako može da se proveri.

16. mislim da me neko ponovo hejtuje, možda za 20-tak munusa, kad budete mogli, vi uradite ono vaše:)
    Čirs!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.