Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Neko mi je za vrlo kratko vreme nalupao 5-6 minusa.

2. неко ме на фињака пецка... ај проверите

3. Imam li hejta? Nisam bila dobar covek;)
    Hvala!
    edit: Hvala!

4. i mene je neko hejtovao. kolko bese moras da imas defki da bi bio skinut?

5. @Bioshocker, Harvey Dent, zlocesta pufnica, janpi

сређено.

6. Мени је неко лепо на сваку дефиницију излупао по минус. За 10-ак секунди. Не бих волео да таква продуктивност прође незапажено. А нисам троловао има већ седам дана. Можда је неко злопамтило.

Хвала унапред.

ЕДИТ : Сређено.

ЕДИТ обичног корисника: Фала. Него како се деси да добијем више плусева него минуса кад се скине хејт? И, брате, напишите који модератор је реаговао. Кад Џими отвори тему "Модератор кога сте прво заволели" да знам кога да упишем.

7. БАНУЈТЕ МЕ ХЕЈТОВАО САМ НАЏАК БАБУ ДАО САМ ЈОЈ 4 МИНУСА И 1 ПЛУС И ПРОЧИТАО ДЕФИНИЦИЈЕ! АЛИ ОНА МИСЛИ ДА ЈЕ ХЕЈТ, ТАКО ДА БАНУЈТЕ МЕ! ЗАСЛУЖИО САМ!!! ЈА САМ ЗАО И ТРЕБА ДА МЕ БУДЕ СРАМОТА!

8. @kovac90
    Сређено и теби.

@Фејзбукманијак,

прво ћеш да добијеш бан због спемовања сајта.

9. Moze provera?
    Pao mi je rank za nekoliko mesta.

10. Prestigli su te jer pišu definicije.

11. Пријављујем хејт. Претпостављам да је због коментара на ову дефиницију: http://vukajlija.com/sizifov-posao/288820. Мислим да су то били добронамерни коментари. Ако нису не мора ни да се скида хејт. Хвала.

12. 'ajd proverite i mene.. mislim da je došlo do pojave minusa za kratko vreme na većini mojih definicija

13. El me zajebavaš? Imaš 7 (sedam) definicija čoveče.

14. neko mi opleo nekoliko defke, pogledajte da nije hejt
    edit: 2 strane defki mi opleteno

15. Mož' provera, čini mi se da mi je neko opleo jedan lep hejt.

16. Eno talentovani opet nešto zasrao. Lijepo ga neko leši :)
    Jes' da je glupo što ga već drugi put 'štujem iako ga ne gotivim inače, al' šupački mi da ga pretičem na rang listi na osnovu tuđeg hejta...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.