Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nisam siguran, cini mi se da mi je skor bio bolji pre bana, ima li kakvog hejta, ili sam prosto glup i slabo pamtim?
Edit: Grešiš sinak, nema ništa.
- Znao sam ja da sam glup, samo sam cekao i zvanicnu potvrdu. Sad imam i napismeno!
Moze provera?
EDIT: Nema ništa.
Hvala.
Mož' provera? Pišem definicije, a stojim u mestu. Možda grešAm. Hvala.
Može provera?
Nisam siguran, ali pojavili se neki minusi na stare definicije.
Hvala
Stefane, nema ništa. mudonja, sređeno. Ladno imaš lik mudonja, koji si mudonja.
http://vukajlija.com/forum/teme/20344?strana=15#post_1023434
Ovo je tema za prijavljivanje hejta. Nemoj da je spemuješ kukanjem za obrisanom definicijom, znaš da su takve stvari zabranjene.
Definicija ti je obrisana jer nije zadovoljila neki od kriterijuma i to je to. A ti si kao član saglasan da moderator može da ti obriše definiciju po svojoj proceni, to ti piše u pravilima sa desne strane kada hoćeš da napišeš novu definiciju.
Zašto ostavljaš link na ovoj temi, kakve veze taj link ima veze sa naslovom ove teme?
Ostavio sam na ovoj temi, zato što ne znam u kojoj rubrici treba da prijavim da smatram da sam oštećen, a to što mi je obrisana definicija sa takvim skorom znači da moderator ima nešto lično protiv mene, a ne protiv same definicije. U čemu je problem?
ako moze provera, i cini mi se da uvek dobijem prvo minus na defkama.
Edit: Nema ništa.
Ima. Mansini mu je dupli nalog sa koga je sam sebi dao 60 glasova. Mansini trajni ban, a tebi, druškane, jedno 10 dana.
Ja ispisao malo pre dve definicije, vratio se, kad njih nema. Što se brišu, nov sam, nemam pojma? :)
Jeste da nisu toliko smešne ni šta ti ja znam, al' viđao sam i lošije, pa opet nisu obrisane.
Može provera, mislim da me je neko ishejtovao. Hvala unapred.
EDIT: Sve je čisto. Nema hejta.
I meni provera, mozda ali mozda me je neko ishejtovao ne znam tacno koju sam imao poziciju ali cini mi se da nisam bio na trenutnoj. :)
EDIT: Nema hejta.
Nisam bio tu danas i sad vidim da sam "dobar" za nekih 400 glasova, a nije mi ništa kačeno na naslovnu. Provjerite da li je lajk, ili je ipak sve regularno....
Ма уживај ти.
opasno sam ishejtovan, oko 30 minusa
ja ne znam da li mi se čini samo, ali kanda sam hejtirana? ne?
Edit: Nema ništa.
Има ли шта код мене? Чини ми се да сам добио минусе на неких 4-5 последњих у року од минута. Хвала.
Ih, šta je 4, 5.