Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Управо хејтована колико примећујем. Можете проверити? Хвала унапред.

Едит: Вратиће се гласови.

2. Mene je verovatno neko malopre čačnuo, nije mnogo, ovih 25 defki što imam, al ja svaki plus gledam kao da je od zlata.

ЕДИТ : Решено.

EDIT: Hvala, šefe.

3. Može provera? Nešto čudno mi se dešava sa profilom

4. Је л' може провера? Чини ми се да ми је неко испалио тридесетак мајнуса. Фала.

5. Видела саде управо! Јасно као дан.

6. Nakon negativnog komentara na njegovu definiciju,http://vukajlija.com/recnik/autori/47985 mi je ladno izlupao minuse na sve definicije.Ovim putem bih zamolio da se dotični banuje i da mi se skinu njegovi minusi.

7. Pao sam nekoliko mesta i ako moze da mi se skine hejt ako ima ili lajk (-.- za lajk :D)

8. Neko mi je rebnuo jedno 20 minuseva.....skoro 100% sam siguran....

Edit

Fala....

9. meni je neko roknuo 10 komada na poslednjih 10 defki za manje od minuta, znam da nije puno, al voleo bih da se sredi to.
    EDIT: izgleda da se neko nije zaustavio na 10.

10. don, skinut hejt od 60 i lajk od 68.

pjer 88, sređeno.

11. kosmopolito, sređeno.

12. Black Hole,ajde molim te proveri i meni.

Edit: Sređeno.

13. Oće neko da me proveri, ispalili ste me gore?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.