Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ne bi trebalo da je bag, verovatno je neko sklonio. Zašto, ne znam.

2. Prvi put vidim da se defke sklanjaju iz odabranih. Kako god, nije ni vazno sad...

3. Проверите.

4. Manje nadareni nelinkovani autor me je zakitio malo...Znam da teško mogu da stignem Straju, ali neću da me u toj nameri demotiviše autor sa zero definicija...

Hvala

EDIT: I dok sam ovo kucao, reki je nastavio da me zapljuskuje minusima, tako da mi je sad ozbiljno urgozio šansu da stignem Straju!
    EDIT 2: Hfala Đeriko, nisam ni znao za to...

Едит: сређено.

5. Да ли се опет трипујем к'о Јевреј или има нешто?

6. Izgleda si mu martinkom stao na žulj. 270 nusmija.

7. Црни дани дошли кад ти мораш да ми скидаш хејт. :) И 270 минуса на 268 деф., то је прави хејтер.

8. Модови жемо провера?
    Пошто су и хејтери еволуирали, ако је овај од ''читача'' молио бих пвт са линком. Чисто информативно. Хвала.

9. Pre 3 dana sam se javio skinuli su mi 23 plusa, sa 902 na 879, rekoše mi ovde da je bag i da sačekam malo, ali evo prošla su 3 dana i dalje je isto, (dobio sam samo jedan plus u međuvremenu pa ih je sada 880 a ne 879)

10. Ne vredi majstore, nisi jedini. Čekamo da Kajzen opravi. Negde 'oće, negde neće.

11. ok, znači ipak je bag u pitanju...

12. Тај Баг је хејтер прве класе.

13. Bag hejtuje, pa razbiVa.

14. Mislim da imam mini hejt. Moze provera? Hvala.

Edit: hvala, energzi. Nije mali :D

15. Stefane, skinut, ali baš ti bio mali, ali nećemo da vredjamo, hejt je hejt.

16. Jel moze mala provera?Nesto mi se cini da mi je neko skinuo pedesetak pluseva....

Едит: саће.

'fala

17. Опет хејт јебени

18. Nema, džanki, al zato ima lajk od 125.

19. Matematicki dokaz da je nekad bolje cutati.

20. Минус на сваку, изгледа. Јес да имам мало, али опет. Ако може неко. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.