Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Јел може провера, рокно сам једно 50 места, хвала. :)
Едит: саће.
sredjeno, ne videh da je vec neko krenuo...
Матрикс едит: Хвала лепо. :)
Neko me mrzio. Išibajte mu dlanove.
Едит: нема, само неки прастари, безначајан.
Madam Edit : Aha. A da se nekome ipak išibaju dlanovi, čisto zabave radi? Vi izaberite nekoga :)
Ит из ај, Леклер: влажним целером!
Imam kurvinjski hejt od juče do jutros pa kad neko bude imao vremena neka proveri.
hvala
EDIT: Avaj, ima li drugačijeg...? Sređeno.
Неко ме је олешио.
Samh, nekoga si baš nadrkao. Obrisano.
http://vukajlija.com/recnik/autori/6328
Mislim da me je ova hejtovala. Molio bih da se to sredi. Hvala.
Sinoć sam imao 902 plusa, a sad imam 879! Proverite to!
može jedan kontrol neko me upravo hejtovao.hvala
Nemaš hejt, majstore, cepaj dalje.
Може провера? Захвалница.
Edit: Sređeno.
Едита: Хвала.
sta bi sa mnom?
budi strpljiv, moguće da je bag.
ok, ako se ne vrati javljam vam se opet za 2-3 dana
99% sam siguran da me ishejtovao neko. A možda je skinut neki lajk...
Može provera? :)
EDIT: Provereno i skinuto.
Eddie edit: Hvala. :)
nije da se žalim, i ne smatram da sam kvalitetan al' lupiše mi dušmani na sve definicije minuse, nije puno s obzirom da imam šes' komada al mi smeta
Јел' може провера?
hvala za prošlo čišćenje i ne bilo vam zapoviđeno, ajd opet, oko dvadesetak komada u zadnjih par sati...
Едит: саће.
mene hejtovalo bar 5 ljudi, jer su moje definicije briljirale, al mi neko očigledno namerno daje minuse.
Samo jedan.
Meni je sinoc definicija bila u odabarnim, a sada nije, nikada to nisam video, da brisu defke iz odabranih, mozda je niki bag, ali ne verujem, jel moze neko da mi kaze sta se desilo?