Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Imam neki hejt, oko 80 poena, to jest manje više sve defke. Pa ako nekog ne mrzi neka skine. :)

Едит: саће

2. Možete meni da proverite za prve tri definicije, drugar mi je dao minuse na te tri namerno.

3. ne. isuviše je sitan slučaj da bi se na njega obratila pažnja.

4. Ајд да вас малкице смарам, проверите ми чисто из зајебанције, нисам био ту метар дана, можда ме неко мрзео, а да ја не знам за то... А волим кад ме мрзе. Само не волим кад не знам то.

5. Minus cirka 300 poena od juče popodne do jutros, možda je u pitanju obrisan lajk, ali mene zapravo interesuje da mi nisu izbrisane neke defincije, malo sam se zabrojao?

6. Dankane, žao mi je, matori, nemaš hejta :)
    Tigre, nema ni kod tebe, kol'ko vidim, a nije ti ništa brisano. Možda je neko drugi sređivao, a nije ništa napisao :/

7. Пффф, хвала. Сад сам се сморио....

8. Hejtovan sam juče kasno uveče, ili jutros. Imao sam popularnost 969-970, a sada je 932. Aj ispravite ako vas ne mrzi.

9. A jebi ga... Izvini, šta da ti kažem :)

Thazz Dugg, sređeno.

10. Mini hejt. Neću umreti, ali ne dam hejterima satisfakciju!

11. Како ти увек налетиш да пријавиш хејт у мојој смени :) Мали ти је, тричавих 14, ал нећемо судити о људима на основу тога.

12. Како ти увек налетиш да пријавиш хејт у мојој смени

A jebi ga, modova je tuga pregolema..

Мали ти је, тричавих 14, ал нећемо судити о људима на основу тога.

Eh, pa kad bi mi hejt bio koliki mi je, trebalo bi ti dve smene da to središ, ha ha :P
    --------------------------------------
    EDIT
    Hvala što si skinula :-]

13. Жемо провера?

Едит: Очишћено.

14. testiranje? nisam odavno, hvala

15. Tražim.

Lemaja, nema ništa.

16. Neko mi lupio na svih 20 komada...

Edit: Sređeno.

17. Tigre, nema ni kod tebe, kol'ko vidim, a nije ti ništa brisano. Možda je neko drugi sređivao, a nije ništa napisao :/

Hvala Mrmune!

18. Може провера? Опет сам се истриповао да има нешто. Можда стварно има, а можда и не. Не знам, можда.

Хвала.

19. Nema ništa sumnjivo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.