Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Jel moze provera,jer mi se cini da jedan od mojih hejtera opet stupio u akciju?
    Hvala

2. Nema ništa sumnjivo. Koliko ti nedostaje, otprilike?

3. Jedno dvadesetak....a mozda i gresim i izvinjavam se na cimanju ako je tako!

4. Nema, to sve što si u minusu je dosta staro i nije hejt.
    Nema šta da se izvinjavaš, služimo narodu :)

5. Хејт огроман. Може провера? Пао сам за 20 места.

Edit: Tražim.

6. НоСпем, и даље хејтује краљина лололо

7. Buksnetina, sređeno. Ja ne znam šta vi radite tim ljudima kad toliko popizde da pola sata klikću na minuse k'o nesvet?!

8. Ja ne znam šta vi radite tim ljudima kad toliko popizde da pola sata klikću na minuse k'o nesveti?!

Брате, дао сам му минус на један постер и написао да је глуп. Ја не могу да верујем да се толико изнервирао. Хвала теби брате, извини на цимању :)

ЕДИТ Написао да је глуп постер, да не дође до забуне :)

9. Е и јел може једно питање везано за ову тему?

Да ли се минуси скидају, или се додају плусеви у истој мери колико је минуса дато?

10. ЕДИТ Написао да је глуп постер, да не дође до забуне :)

Ako već kažeš da je glup, obrazloži zašto, red je. Verujem da uz obrazloženje nećeš dobiti hejt.

Minusi se skidaju.

11. Да ли се минуси скидају, или се додају плусеви у истој мери колико је минуса дато?

Ne znam pravo da ti kažem. Mislim da nije ni jedno ni drugo, nego da se samo skor redukuje. Nemoj ovde pitanja, cepaj na onoj temi...

12. Ako već kažeš da je glup, obrazloži zašto, red je. Verujem da uz obrazloženje nećeš dobiti hejt.

Па кренуо сам да поставим коментар образложења, али нешто није хтело. Ја рифрешовао и онда сам скапирао да га је обрисао јер је био у дебелом минусу.

13. el to mene neko izhejtao?ž

edit: s'ćem vidim.

14. Obrisao sam ti jednu definiciju za pojam "Ironija", jer sam čistio jutros.

15. Ili hejt, il ste me isekli?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.