Ne znam imamo li negde ovakvu temu, ali ajde nek se nađe i ova da objedini sve aha ili eureka misli koje ti dođu samo u trenucima straobalne moždane aktivnosti i koje paradoksalno ne doprinose ama niti jednoj novoj neuronskoj putanji, čak štaviše ako su dovoljno metastazirale mogu i da oštete po koji dendron ili akson
Ja imam specijalnu kategoriju koju zovem “shower thots”, a to je za prisećanje svih onih situacija u kome su mi se razne žene na razne načine nutkale i pruškale a ja sam propuštao te signale jer sam bio mlad
Ne znam imamo li negde ovakvu temu, ali ajde nek se nađe i ova da objedini sve aha ili eureka misli koje ti dođu samo u trenucima straobalne moždane aktivnosti i koje paradoksalno ne doprinose ama niti jednoj novoj neuronskoj putanji, čak štaviše ako su dovoljno metastazirale mogu i da oštete po koji dendron ili akson
Tito se na dokumente potpisivao JBT, reci kakav kralj
Nole unazad je Elon. Jedan uništava rekete, a drugi rakete
Rakija od afričke šljive nije ni za kurac
Ja imam specijalnu kategoriju koju zovem “shower thots”, a to je za prisećanje svih onih situacija u kome su mi se razne žene na razne načine nutkale i pruškale a ja sam propuštao te signale jer sam bio mlad
Od toga se ne spava
Dobra tema
Što je više samoubica to je manje samoubica.
Zato ona čuvena psovka zapravo i nije psovka, već skraćeni prikaz njegovog imena:
JBT Tito.
Kako psuju Peruanci:
Maču Pikču materinu.
Opak štos
maču pičku materinu
Maču Pikču materinu.
https://i.imgur.com/ZQIpuNV.gif
Hnjohnjo
███░░░░░███░░░░░███
░░█░░░░░░░█░░░░░░░█
░░█░░░░░░░█░░░░░░░█
█░█░░░░░█░█░░░░░█░█