Pesma za Evroviziju 2024

1. skeletore imas gratis pivu u ndh samo se pozovi na konstraktu lolo

2. Sta znaci to nebinarna osoba, s kim se one seksaju, na koga se loze, sta rade imaju li kurac ili picku kakva je svrha tih nebinarnih osoba okej ako si trans onda si promienio spol u muski ili zenski ali kad si nebinaran sta tad radis ko si ti sta jebes ko te jebe

3. kako je onaj mali djembeli svabo sakupio onoliko glasova jebace radices dva meseca za racun za tel esi normalan

4. Plidu povlačim pozivnicu za Norvešku, samo bi me osramotio pred mojim drugarima sa grnčarstva.

5. vuyi kod kamenog = guyi

6. kameni izgleda ce kroasani ispuse bice to solid gubitak za primorje ovog leta, propasce sezona

7. Kako bih sutnuo u glavu ovu svajcarsku pedercinu

8. uhhh valda ce ovaj nebinarko sjebe kroasane gusto je

9. Ja i Vuzi ćemo se brčkamo u fjordovima, boli me briga

10. Sta znaci to nebinarna osoba, s kim se one seksaju, na koga se loze, sta rade imaju li kurac ili picku kakva je svrha tih nebinarnih osoba okej ako si trans onda si promienio spol u muski ili zenski ali kad si nebinaran sta tad radis ko si ti sta jebes ko te jebe

za to ne znam, ali ja samo znam da im jebem mater.

11. Odrace se od kurca ovaj svajcarac veceras

12. daj nebinarnog nek ide civot

13. TO KUCKO NEK DUVA NDH CEPAJ NEBINARNI!!!!!

14. zauvijek drugi KMEEEEEE

15. Valjda ti nebinarni se samo maze

16. Ne dolazi se tako lako do pobjede na Eurosongu, i mi smo uspjeli tek iz druge. Prvu šansu nam sjebala Ruslana. A realno Lane moje puno bolja pjesma.

17. ma da bebice asex likovi onaj kroasan satan pedercina