Pesma za Evroviziju 2024

1. alo samoprozvani jebac jazavce jedan 1789. je doslovno godina kad je pala europa vidi se da ne znas nista o povijesti

Prika prvo poradi na komprehenziji teksta malo se funkcionalno opismeni, drugo uveliko si mator za monarhija fazu, to se savlada oko šesnaeste sedamnaeste u prosečnom slučaju

2. Tad se znao neki red, mušarci nosili brčine, a žene otisak dlana na licu

3. kmeee nekad smo tukli jadne zene

nekad se znalo ako ne lupis samar na 1st date no rispect ni ne volis je papak si

4. Više bi volio da sam okružen pederima, trandzama i nebinarnim nego pratiocima balkan infoa i nekim ultra desnicarima

5. Nije za nju nije za nju

6. nema frke pliduu wildcard kod kamenog aktiviran ucices kuhati u minjaku

7. svaka ptica svome jatu leti moj piglu

8. Onaj nebinarni pederko ti bar neće otimati sutra djeci pare ispred skole i nece mu ugasiti baklju u oko

9. trandzama

Tru stori: Na prošloj paradi sam vidio samo dvije trandže. Valjda im opada broj.

10. moj piglu

ako vec oces da ga vredjas mejmune napisi pajsad pringlu

11. baš što je tolika korelacija između n*vijača i ultradesničara

12. Odes na zapadu one karnevale i partije okruzen pederima trandzama i ostalim nakaradama i niko te ni ne izdžepari a kamoli izbode.

Odeš na utakmicu s djetetom da pogledaš na istoku, huligan mu baci baklju na glavu.

Idi u pičku materinu degeneričnu, takvi su degeni zavili u crno brda porodica

13. Onaj nebinarni

mislim da se pravilno kae pajsad oni nebinarni ne smes uvredis ako odredis bukv

14. piglu je moj drug. mi se volimo

15. Boljo huligani su desničari jbg, svi bi oni sutra (u vašem slučaju npr) išli da “vraćaju” tuđe zemlje i kao takvi su meni nepoželjniji od pederčina od kojih nikoga ne zaboli glava (a ni dupe ako mu sam ne daš)

16. real bolje medj derpeima neg rendom kikibasima obj

17. Boljo doći će vrijeme kada ćeš u životu posložiti kockice, materijalno duhovno i društveno i onda ćeš shvatiti da sve ono što te ježilo kada je u pitanju zapad i taj njihov “nazadluk” zapravo dosta poželjnije od onoga što se, kao stroga suprotnost svemu tome, gaji u društvu u kojem živiš.

18. lepi moj ja ne zivim u trecem rajhu lutko moja

19. uuuu bulja okruzen hulosima hard environment - eto de si kalio sto je vako zaeban

20. To nisam ni rekao boljo, govorim o društvima u kojim sada živimo a za koja bi neki željeli da su još rigoroznija i konzervativnija iako je i sada situacija dovoljno bezveze.

Ako treba da gledaš dal će te pokositi autom i izvući minimalnu kaznu ili nikakvu, stvar je već dovoljno truhla da ti tu pederi ne mogu biti nikakav problem

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.