Pesma za Evroviziju 2024

1. Vec danima slušamo o “pederskoj evroviziji” kao da je to najveći problem. U pocetku sam se i ja šalio na taj račun ali vidim da ljudi stvarno misle da je problem nepremostiv lol pa jebo ti evrovizija pleme nemoj sudjelovati kao ni mi ali mi to ne radimo sto je tamo toboz neki zli satanizam nego iz drugih razloga.

Boli me kurac jel pobjedio peder ili strejt, problem je sto se ne ocjenuje najkvalitetnija pjesma i koreografija

2. pliduu na akumulatorima lol

3. Ocekujem da se evrovizija preimenuje u neki worldvision i da pocnu sudjelovati neke kul zemlje prepicke pacifika, neka juzna amerika i naravno the greatest of all time - murica

Tad bi sve dobilo veci smisao i bilo bi veće pajsad

L O Z E NJ E
    O
    Z
    E
    NJ
    E

4. ne znam plidu sta si se sad izlozio oko ovog jaka muda bukv

cinjenica da ti naturaju nebinarne mejmune kompenzujes nekim navijacima blejacima fazon da su sve pederi oko mene bilo bi mirnije. Obj bio bi zdraviji argument da si reko eeeee da je vise pedera ostaje vise prepicki za plidue

5. Caro druze kakvo lozenje, nisam napet ni malo naprotiv bas sam opusten do maloprije se grlio sa ribom (lutka na naduvavanje) dosao kuci udjem ovdje i prisralo mi se morao se negdje istovariti ali inace sve vas poštujem onako vukajlijaski daleko bilo da treba da pratite moje stavove samo upire prstom u pogresne stvari, nasi su problemi na drugoj adresi

6. haha jeo si onog zapadnog cipsa aj ne lazi

7. mora da me zapadni cips radi na pajsad zapadne vrijednosti

8. jbt zacas sam pomislio da pliduu zaebava bulju

naci po pliduoovom narativu ako dodju pederi i zavladaju necemo imati vise onakve terore od kojekakvih mejmuna kao sto se desavaju po amerikama (po ckolama, ulicama, pandurska represija i ostala sranja)

9. Pa ne bas caro ali ovo sto trenutno imamo, gore je od najezde pedera sig (sig)

10. Sjecas se onog kmecanja kad se pojavio desingerica i lupanje publike patikom po glavi, svi se okomili na lika on u fazonu pa cekaj sto mi traze da ih lupam sto mi dolaze na koncerte

Tako i evrovizija, ua pederi dokle vise da gledamo ovo ua, druze jednostavno ne gledas i ne ucestvujes i propast ce ili mozda nece ali svakako te boli kurac jer neces biti dio toga

11. bajo ispao kul lik cekamo da vidimo sta ce biti sa nebinarkoima

12. Pa ne bas caro ali ovo sto trenutno imamo, gore je od najezde pedera sig

cek na sta ovde konkretno mislis?

13. Na ove desnicarske stavove kod omladine, veci je to kancer od svega

14. sto jbt, klinci se osvescuju a i matori jevropljani lagano, pocinju kapiraju gde ih globalisticka prica fura u kom smeru

nemodz desnica bez levice i ok je kad levicarstvo ovako kao danas ode u kurac da se desnica probudi. prirodna socijalna pojava bukv

15. brate plidu tresti ti neki nebinarni mejmun nasilu sa tvea a ti samo oces gledas eu kompetisn najboljih pesama, sad ti novi klinci pizde a ti si u fazonu e pa nemojte gledati

mislim da su oni lagano u pravu, ako vec placaju neku pretplatu jelte i neko u njihovo ime fura sta ce se gleda (isto kao sto imaju prava da pizde za repku i sastav)

16. Kučkojeb je uvredljiv izraz, suzdržimo se.

17. Pa meni ne smeta da budu pederi ako su pjesme dobre sta fali nek pjevaju neki “sam smithovi” samo nek budu dobre pjesme ali vama veci problem sto je neki “satanizam i pederluk” vise nego kvalitet pjesama o tome ti pricam i opet kazem jebe se evroviziji sto ti placas preplatu, mozes prebaciti kanal nije evrovizija duzna da se prilagođava tebi, kazem ti ako mislimo svi da to treba bojkotovati iz bilo kojeg razloga, ucinimo to i rijesimo problem ali ne bolje kmecati jer nisi pobjedio, da su teya dora ili onaj lazanja pobjedili ne bi mediji u srbiji i hrvatskoj ni spomenuli (ne)kvalitet evrovizije ali posto nisu ajmo sad da kukamo, nidje veze ako ti se ne dopada koncept prosto ne ucestvujes i to je to

18. a jesi ga fejlovo sad, pa bila je i maria peder pa nikom nista, jaka muda. ko se bunio - niko, nije bilo forsirano vrv niko nije ni spominjao kako je tatko

sace plidu objasni kako bi ovaj nebinarni pobedio sve i da je random megachad u pitanju jer pesma je poKidAlA

19. *da ne pricam da su i celtuli ustali

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.