Pesma za Evroviziju 2024

1. ma da ofc za te neke kvalitetnije novine gde novinar ne jede govna u klasicnom smislu (ladna soroseva)

2. evo kao ovo

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatski-portali-privukli-su-30-500-pretplatnika-malo-ili-puno-dovoljno-za-zivot-ili-ne-15401887

prave neke fazon premium varijante gde te sustinski cenzurisu da platis, fazon na klixu ako oces o rezoluciji moras da platis par maraka

3. Da je kojim slučajem Kostić obrnuo bi krug pederluka i otišao da cepa drva zubima

4. Valerijani savici bukv treba mejmun menja ime

5. можда је та словенија једина против које буде момогли да сиграмо

6. autore 627, znaš li da sam ti ja jebao mater sinoć? dobro ga je pušila stara kurva

7. ništa onda momci bilo mi je drago

8. Ено вам Бејби ласанга усташа долази на егзит идите дркајте

9. Taman da se umotamo u sahovnicu i na egzit, sta mislis vuzi

10. u sahovnicu

plduu koju bi zastavu pre ogrno da moras, ovu krosanasku ili onu sa duginim bojama

11. Плиду мислим да је то ОК идеја пошто смо ми срби толерантни за рзлику од бошњака и усташа лудака који секу главе чим чују да је него из геноцидне државе србије :(

12. Vala caro nijednu ne bih ogrnuo, da prostiš

13. Ја би огрно јамајчанску

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.