Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Леброн бацијо кокајин, можемо поћет
Lele će nam vrati za srebrenicu
sisite kurac camuge usrane
Letu štuke
Jeba ih šut
Ne mož se ni vadimo da su dopingovani
Серу нас до јаја тројке за сад
ajde sakati duranta
па суди кораке па суди техничку за улазак на терен мајмуне мрш у босну
ma ajde pusi kurac kakva slobodna
Плиду смири овог твог мајмуна
Кари нашмркан мишомором, трза главом
Meni ovde ništa nije jasno. Malopre vuče loptu i sa naše polovine dodaje saigraču koji je još na njihovoj polovini, i ništa.
Ili ja gledam nešto pogrešno, ne znam.
I non stop nošena
фала богу амери само шутају ниједна акција зидање ништа
Uh
dobili smo prvu četvrtinu STOP THE COUNT
+8 дал сањам
IDEMO PICKE
страва што нема физичке кошарке
Одличан почетак али проценат тројки ће да падне и не знам како ће да преживимо док је коњушар на клупи и Гудурину магију ал' ајде видећемо