Prijava

Da je častan čovek pa da izvrši jedan sepuku na sred alijanc arene sinoć zajedno sa kolegom iz japana

Kakva igra Gruzijaca, pff

rspct pliduu evo ne moras divljati toliko

Piksiju bismo mogli nešto da prebacujemo da je izostavio neke super igrače, ovako, nema smisla. T što smo mi navikli da očekujemo nekakva čuda od Tadića, Mitra i SMS-a je naš problem.

e da i ukri popusili kmecali danas na sve strane ceo svet ih pokrao isto pusteni niz vodu vrv poslednje takmicenje

Čuj onog danas - uložili smo mnogo para u FSS, moralo je bolje...Jeste, trebalo je te pare da uložimo na dovođenje De Brujnea iz Belgije i Nejtan Akea iz Holandije, na podmlađivanje Tadića i ugradnju elektromotora u Milinković Savića kako bi mogao da trči, to je trebalo, gde su te pare otišle evo ne znam.

dobro melk evo neka ostane pixi samo da mu se smanji plata 10%

dragan stojkovic viski lolo

real jos jedna ledjenda koja je za lajfa izasla iz ledjende ko branko kockica

haha kida jel snima kamera

Što izašo iz leđende, uzeo represtaciju kad je bila u totalnom rasulu i odveo je na dva prvenstva, prethodno nas nalupavale kojekakve Ukrajine 5:0 i Litvanije nas tukle usred Beograda. Brzo smo zaboravili te neke stvari...Ova selekcija igrača je ubedljivo najslabija od kad znam za represtaciju, dakle 30+ godina. Da

- umesto Piksija dođe neko pametan, normalan i sposoban
- uzme neke baš kvalitetne igrače sa kojima može da se radi
- i pre svega savez da se dovede u red, kompletno

onda Piksiju možeš komotno da se zahvališ, ovako, ima od blata da ga pravimo bukvalno već leta Gospodnjeg 2026. kad nas ne bude na sveckom.

Švajcarska - Italija (29. juna, 18.00)
Nemačka - Danska (29. juna, 21.00)
Engleska - Slovačka (30. juna, 18.00)
Španija - Gruzija (30. juna, 21.00)
Francuska - Belgija (1. jula, 18.00)
Portugal - Slovenija (1. jula, 21.00)
Rumunija - Holandija (2. jula, 18.00)
Austrija - Turska (2. jula, 21.00)

obj do sveckog je bio ok, od tad nokdaun. kako je srb odveo na jevropsko sve smo videli.
mada obj ne treba pixi bude primaran target al ko ga jebe kad je kurvanjski usao na tu poziciju odnosno nacin na koji se odrzavao naknadno, zbog toga je izasao iz ledjende uglavnom.

Na sveckom Mitro i Vlahović bili povređeni, jedva uopšte i igrali, Jović bio skroz van forme, Tadić takođe. Pavlović bio klinac mlađi nego sad itd. SMS bio standardno loš.

Sad na Euru Mitro bleda senka negdanjeg igrača, Tadić takođe (omatorio, šta ćeš), Kostić se skrljao, SMS standardno loš. Ostatak igra po kojekakvim Torinima, Volfsburzima, Majorkama i Fulamima. Vlahović jedino da nešto vredi, ali realno i on je imao kilavu sezonu. Nije bre Pixi odgovoran, ja ne znam šta mi očekujemo od ovakvih igrača. Ovo sad je bio maksimum bukvalno.

ладно мелкијадес анђус невера

Antić nije otišao na evropsko sa prajm Vidićem, Ivanovićem, Kolarovim, Krasićem...Tries puta kvalitetnijom ekipom, a od njega pravimo leđendu. Nema bre smisla. Problem je što tradicionalno prehajpujemo igrače i stava smo da je lopta okrugla i sa svakim može da se igra, posle kad nas nalupaju realno bolje ekipe, kuku lele.

е хфала богу испали и азовци ај сад на прање и љубљење зеленскијевих стопала а онда под кијев против русије почевши од зинченка

Šteta je jedino što smo mogli otići na Portugal, koji se iz nekog neobjašnjivog razloga tradicionalno muči protiv nas. No da ne dužimo, Pixi vrv odlazi, krećemo sve ispočetka, dakle - nada, hajp, ciganija, nesloga, prevrati, razočaranje i neplasman na iduće svetsko, tim nekim redom.

dobro melke el moguce da ti dodje selektor i kae e evo plasirao sam se na jevropsko to je sad vracen dug za ono sto sam pojeo govno na sveckom gde smo isto bili najgori kao i sad he he, dajte mi sad novi ugovor i stavite klauzulu da ako ne prodjem grupu mi dodjete milion jura svakako ako pomislite da me sutnete