Slike

1. ja ne volim kad je na slici pun kurac ljudi nekakvih, narodne mase i to. daj mi brate nekog čoeka od stila da ja to prodiskutujem sa svojim demonom uz kaficu. može i slika žene, još bolje

2. guzio bi ciganke zvereći u ovo

ahaha

3. haha brat maestro

portfolio trenutno 95% loading prvi milion

4. taj maestro teška debilčina. njega u zoološki vrt treba zatvorit koliki je majmun. samo pre toga mu treba odseći onaj fimozni kurac

5. kad se setim jebote onih maestrovih invalidnih tejkova haha. lik je ladno patio od toga što ima neko delimicno poreklo iz bosne jer je hteo da bude krajisnik. u njegovoj glavi to su kao neka dva razlicita naroda a mozda i dve razlicite rase, nisam ga pitao za detalje. pa majku ti jebem glupu onu paćeničko-drugosrbijansko-autošovinističku bukvalno ne postoji razlika između srba zapadno od drine jer su svi tamo došli iz srbije kosova i crne gore bezeci od turaka ko picke. znaci lik je bukvalno izmislio neki elitizam koji se bazira na jednoj maloumnoj fantazmogoriji lika koji jednu istorijsku knjigu nije otvorio u zivotu. ja vam evo potpisujem da to dete nije njegovo

6. ne postoji razlika između srba zapadno od drine

pa da, svi glasaju u Beogradu

7. kakvo dete, maestro postao cale?

ne postoji razlika između srba zapadno od drine jer su svi tamo došli iz srbije kosova i crne gore bezeci od turaka ko picke

bezeci od turaka ko picke

dje god ih bacis oni od nekog beze, do turaka, pa ujaka, sad kad madjari udare bice nova traktorijada i ne damo ti orbane ni metra

8. istina je da imam ukus za stvari mimo govana.

9. https://ibb.co/RpRydNd
    Karel Vilink - Autoportret četkicom

10. Dosadno, ovaj je obucen

11. https://ibb.co/L8BX0t4
    Ilja Rjepin - Portret Vere Rjepine

12. brate dobro ali znači SLIKE, ne fotografije

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.