Prijava

inače zanimljivo da je satanjahu pobego u berlin a rezidencija mu dobila po njonjari. Kakva pičkica ovaj bibi

Ješe beže u berlin lol

Cara nikad nije znao sporCki da prizna poraz.

pepsi el b92 ili informer proglasio pobedu gde citas ti vesti jebem te

Ješe beže u berlin lol

Pa tamo im je rodna gruda, čukundede su im odande.

Druže Caro, pa pobili im sve što je moglo da izda naredjenje, (i njihove žene) sad ih samo poprckuju.
Ovi pošalju baliJstičku raketu, Ješe ih odmah lociraju.
Najači detalj mi je što su onako, usput skenjali i Ahmadinedžada, da im ne propadne 10g skeniranja lika.
A jake su mi i one priče (koje nadjoh na b92) gde su pričali kako se američki nosači raspadaju i kako im se izlivaju wc-i.
Elem, u nastavku programa, plemeniti (iz plemena su je l'?) Iranci će da bacaju sve što imaju dok ne istroše, a Ješe s Amerima će samo da se nasladjuju dok ih ne zgaze potpuno.
Realno, šta je i 10k ljudi da im izginu ako će prvi put u istoriji da se ratosiljaju nekog ko im preti uništenjem ... pa.. od masovnog naseljavanja posle 2.sv.rata.
Spuštanje Irana na prihvatljivi nivo (tipa Irak) je sveta dužnost Ješa, a džekpot za Amere koji će opet da uvale Rujama kitu. Pritom bonus, ako ga šuknu i žućama.
A mi i dalje mislimo da živimo u multipolarnom svetu. Milina

nije ubijen brat Ahmani pepsi smanji epštajnovsku propagandu ljubi brat

nego štae sa britanskom bazom na kipru lol

Pa ispašta baza :) koj će moj tamo uopšte? Mislio sam da tamo osim UNproforaca nema drugih lešinara. Pored onolike Malte ovi napravili 2 baze na Kipar.
Lepo je videti Amere da pate, ali ove Brite naročito.
Ali sve je sve to samo odlaganje neizbežnog.
U suštini, odlaganje je bila i ova pauza izmedju one prošle i ove sad akcije. Uleteo im Maduro, morali to da rešavaju, jbg. Inače bi bilo i pre.