Prijava

inače zanimljivo da je satanjahu pobego u berlin a rezidencija mu dobila po njonjari. Kakva pičkica ovaj bibi

Ješe beže u berlin lol

Cara nikad nije znao sporCki da prizna poraz.

pepsi el b92 ili informer proglasio pobedu gde citas ti vesti jebem te

Ješe beže u berlin lol

Pa tamo im je rodna gruda, čukundede su im odande.

Druže Caro, pa pobili im sve što je moglo da izda naredjenje, (i njihove žene) sad ih samo poprckuju.
Ovi pošalju baliJstičku raketu, Ješe ih odmah lociraju.
Najači detalj mi je što su onako, usput skenjali i Ahmadinedžada, da im ne propadne 10g skeniranja lika.
A jake su mi i one priče (koje nadjoh na b92) gde su pričali kako se američki nosači raspadaju i kako im se izlivaju wc-i.
Elem, u nastavku programa, plemeniti (iz plemena su je l'?) Iranci će da bacaju sve što imaju dok ne istroše, a Ješe s Amerima će samo da se nasladjuju dok ih ne zgaze potpuno.
Realno, šta je i 10k ljudi da im izginu ako će prvi put u istoriji da se ratosiljaju nekog ko im preti uništenjem ... pa.. od masovnog naseljavanja posle 2.sv.rata.
Spuštanje Irana na prihvatljivi nivo (tipa Irak) je sveta dužnost Ješa, a džekpot za Amere koji će opet da uvale Rujama kitu. Pritom bonus, ako ga šuknu i žućama.
A mi i dalje mislimo da živimo u multipolarnom svetu. Milina

nije ubijen brat Ahmani pepsi smanji epštajnovsku propagandu ljubi brat

nego štae sa britanskom bazom na kipru lol

Pa ispašta baza :) koj će moj tamo uopšte? Mislio sam da tamo osim UNproforaca nema drugih lešinara. Pored onolike Malte ovi napravili 2 baze na Kipar.
Lepo je videti Amere da pate, ali ove Brite naročito.
Ali sve je sve to samo odlaganje neizbežnog.
U suštini, odlaganje je bila i ova pauza izmedju one prošle i ove sad akcije. Uleteo im Maduro, morali to da rešavaju, jbg. Inače bi bilo i pre.

eoga konfirmovo da je true jevrejska kuravela

https://x.com/i/status/2028354368165015970

ako ameri uspeju u iranu kinezi su se sjebali, rusi takodje.mnogo stvari je u igri ovo je 500x vaznije od ukrajne.svi pricaju da su jese kupile americki kongres, dakle jese im otele drzavu.iran ima brilijantnu taktiku.ajatolah je vec sve odredio unapred, i zamenike i komandante.bukvalno se zrtvovao.sto je izazvalo kontra efekat od onoga sto su ocekivali ameri, nije doslo do raspada nego ujedinjenja.dubai kao oaza mira, raj za pranje novca gde se ne placa porez je mrtav, tramp tu mnogo gubi.iranci imaju apsolutnu kontrolu nad onim moreuzom ameri tu ne mogu nista, mislim da su i povukli flotu ameri.bukvalno su pobegli.vremenom kad cena nafte drasticno skoci tu pocinje pravi pakao za amere.itd ima mnogo toga.na irancima je samo da istraju.sto oni sigurno hoce jedino ako im nekim cudom ameri ne polupaju sve zalihe u podzemnim bunkerima.za irance ovo je borba za opstanak a oni su pride mnogo cvrst narod

da bar za naših ćivota vidimo propast ješo dolara i amerike ovakve, izrael nestaje sam po sebi. lek za kancer bukv. kancer planete. Otrovali su sve što su mogli.

bukvalno su razbesneli ne samo muslimane u iranu nego u celom regionu.ajatolah postao mucenik.pa bombardovanje one skole gde su izginula deca.iranci ce da se bore do zadnjeg.ovi vec imaju veliki problem sa logistikom, povukli se na kipar jer su im ovi sjebali sve baze okolo u roku od pola sata, iran gadjao i kipar.da ne pricam o raketama.ispaljuju dve rakete od 14 mil da presretne jednu od 2 mil.ako ameri odustanu, da jese su se sjebale.ovo iranci nece da im zaborave bukvalno nikad.

čevara ovde mesecima gurao cionističku propagandu al i on se opametio majmun, vratio se na fosilna goriva, urazumio stav prema kozojebima...vraćanje u normalu, neće više niko krindžuje za epštajnovce sataniste

sta gleda on, jebeni cnn?malopre sam slusao trampa, stara prica-borimo se protiv zla, oni hoce da nas uniste, mi smo najjaci ne moze nam niko nista..bukvalno ta prica.debilno skroz.izgleda da su svi epstajnovci-globalisti, na vucicevom nivou.kazu da ameri imaju do 150k vojnika sposobnih za borbu, ovo ostalo je beskorisno.samo iz vazduha ne mogu mnogo da urade a da udju kopneno, to ne smeju ni da pomisle.mogu samo neke male diverzantske grupe.jese se usrali bukvalno a ako sve bude bilo kako treba nisu ni svesni sta ih ceka

el bar pala najamnina u dubaiu da se i mi sirotilja prijavimo da idemo il ćemo da trsimo kuravele za male pare kace vrate

pretpostavljam da sad niko ne bi isao tamo ni kad bi delili stanove dzabe.gori hotel sa pet zvezdica pogodio ga dron i sad neko treba tu da odmara.lol vratce se kuravele ponovo u nase jugice

niko ne bi isao tamo ni kad bi delili stanove dzabe

isli su u tunis nakog onog teroristickog napada na plazi jos iste sezone da im ne propadne. Ne zajebavaj se sa balkanskom sirotinjom i pravom na odbranu poslednjeg dinara lol

hahahh e nej da mi propadne makar me ubili..samo ovo je mnogo ozbiljnija prica.jese gadjaju jemen i sve okolo.brzo ce oni da osanu bez municije

vidim neka najava da su za sedam dana u katabazi, ovo smrdi i na onu pricu oko rujana da imaju goriva jos za samo tri dana.

Poenta je da su ješe teški kurac, ali bas teski... a svaki drugi poreski obveznik bilo koje zemlje u okruzenju koji je spreman da zrtvuje resurse na bazi "holokausta" ili slicnih sranja je ozbiljna budala. ameri dominiraju razume se