smesan postao trampaleo, do juce zajebavao eu sad kmeci da ratuju za ješe... šta je sa grenlandom i da će da ukine nato. Minvajl ustavni sud ukino sve ono sto je jeo govna o carinama.
iskr nisam ovo od trampalea ocekivo mislio sam da je covek za nijansu ozbiljniji
Rispekt za muda Španci, Merz metiljavi mora da pleše kako svira Sotona iz Tel Aviva
ČRAMP: Ne sme niko da vas potapa!!
Рокнуо ракетлу и потопе морнарицу
Kontam da im je ovo oko egštajna sad stvarno toliko zajebano da mora da glumi budalu i izvodi bilo šta, počinje rat, jede govna, samo da skrene pažnju sa toga.
LOL živ otac mrtav kapital
ćeru je skoro preobratio u satanstičku veru al kraj je kad satanisti kažu da je kraj, bar za ove što im bulju prodaju
čevut & co
da vidim sad jednog našeg majmuna koji će judeo-riščanske vrednosti da stavlja kontekst istog šamarela bukv
Mora, napravio Čramp 24-7 rialiti od države bukvalno, gori im za ovo oko egštajna, neće ljudi prekinu da bruje o tome. A oko Irana su se po svoj prilici prerčunali.
Si vido što je mosad pokušao da izvede terorističke napade po Saudijskoj Arabiji i uvuče ih u rat, u fazonu Iranci izveli...I ovi ih provalili?
Ne, vido sam samo da su ih persijanci jebali i da ovaj siptarev bin zajed reklamirao da je sve top po trznim centrima a sledece jutro slali sms-ove marvi da se spuste u garaze radi bezbednosti
Iranci se bukv bore protiv kripto jevreja kosto smo se mi borili protiv jeso bulumente 90ih preko ustasa siptara i ballja kriptocivuta
Neprijatelj isti
I putinela se bori protiv istih, samo kazem
Kayu
Preigrali su se Ameri. Neće ljudi idu ratuju, a od unutrašnjeg konflikta i smene režima u Iranu po svemu sudeći nema ništa. Evropa neće krvari za ove majmune, municije se potrošilo, Iran pouništavao koješta važno u okolini.
Kayu da iran moze ovako da roka 4 godine. Sve i da padne atomcka jesama i rocildovoj fantomskoj drzavi je kraj. Kraj bajkama.
Nek sele u argentinu da tamo smrde u patagoniju nek se koti gamad izolovano od sveta, ionako im je to bekap
Putinela i Ćina ne smeju dozvole da ovi razore Iran, jer nafta jbg.
Ovo bila fora - evo ubismo vam zlotvora, uzmite sad sebi zemlju nazad, mi ćemo vam pomoći da je izgradite...C, ništa od toga po svemu sudeći.
Pomenu čovek na kraju i iluminate i ko i šta sve ovo organizuje i vodi LOL, više ga nećemo ni čuti ni videti po svoj prilici.