Prijava

Pomenu čovek na kraju i iluminate i ko i šta sve ovo organizuje i vodi LOL, više ga nećemo ni čuti ni videti po svoj prilici.

smesan postao trampaleo, do juce zajebavao eu sad kmeci da ratuju za ješe... šta je sa grenlandom i da će da ukine nato. Minvajl ustavni sud ukino sve ono sto je jeo govna o carinama.

iskr nisam ovo od trampalea ocekivo mislio sam da je covek za nijansu ozbiljniji

Rispekt za muda Španci, Merz metiljavi mora da pleše kako svira Sotona iz Tel Aviva

Рокнуо ракетлу и потопе морнарицу

nisam ovo od trampalea ocekivo

Kontam da im je ovo oko egštajna sad stvarno toliko zajebano da mora da glumi budalu i izvodi bilo šta, počinje rat, jede govna, samo da skrene pažnju sa toga.

Iran je izabrao novog vođu - Modžtabu Hamneija (Mojtaba Hamnei), sina ubijenog ajatolaha Alija Hamneija

LOL živ otac mrtav kapital

Kontam da im je ovo oko egštajna sad stvarno toliko zajebano

ćeru je skoro preobratio u satanstičku veru al kraj je kad satanisti kažu da je kraj, bar za ove što im bulju prodaju

čevut & co

da vidim sad jednog našeg majmuna koji će judeo-riščanske vrednosti da stavlja kontekst istog šamarela bukv

Mora, napravio Čramp 24-7 rialiti od države bukvalno, gori im za ovo oko egštajna, neće ljudi prekinu da bruje o tome. A oko Irana su se po svoj prilici prerčunali.

Si vido što je mosad pokušao da izvede terorističke napade po Saudijskoj Arabiji i uvuče ih u rat, u fazonu Iranci izveli...I ovi ih provalili?

Ne, vido sam samo da su ih persijanci jebali i da ovaj siptarev bin zajed reklamirao da je sve top po trznim centrima a sledece jutro slali sms-ove marvi da se spuste u garaze radi bezbednosti

Iranci se bukv bore protiv kripto jevreja kosto smo se mi borili protiv jeso bulumente 90ih preko ustasa siptara i ballja kriptocivuta

Neprijatelj isti

I putinela se bori protiv istih, samo kazem

Kayu

Saudi Arabia, Qatar arrest Mossad agents planning 'terror attacks'

Preigrali su se Ameri. Neće ljudi idu ratuju, a od unutrašnjeg konflikta i smene režima u Iranu po svemu sudeći nema ništa. Evropa neće krvari za ove majmune, municije se potrošilo, Iran pouništavao koješta važno u okolini.

Kayu da iran moze ovako da roka 4 godine. Sve i da padne atomcka jesama i rocildovoj fantomskoj drzavi je kraj. Kraj bajkama.

Nek sele u argentinu da tamo smrde u patagoniju nek se koti gamad izolovano od sveta, ionako im je to bekap

Putinela i Ćina ne smeju dozvole da ovi razore Iran, jer nafta jbg.

Ovo bila fora - evo ubismo vam zlotvora, uzmite sad sebi zemlju nazad, mi ćemo vam pomoći da je izgradite...C, ništa od toga po svemu sudeći.