Prijava

Pa i Gaza je unutrašnji sukob u okviru Izraela.

zanimljivo kako na yt samo nalazim emisije u kojima gosti osudjuju rat u iranu, mcgregor, pepe eskobar itd ima ona emisija koju vodi neki sudija napolitano.samo sam naleteo na jednu emisiju nekog klinca koji ima pilotske kacige u studiju i prica kako je americka avijacija unistila iransku vec posle dva min, istice ogromnu nadmoc amerike i tako to.interesantno i da je kod nas isti slucaj po pitanju eu ili recimo sns.gde su njihove emisije na netu da brane te teze.oni su na tv i novinama ali na netu ih prosto nema.npr emisija u koju dolaze gosti koji su za eu, ili npr podrska amerima ovome sto radi, da objasne sta je tu dobro, za sta je dobro..

Plidu, 'oćeš li s Carom u Džihad?
Red je da i vi malo koljete za one koji su klali za vas, al' 'leba ti, ako ideš, nemoj ovde kod nas. Bliži ti Aviano ili bar oni NATO-vski avioni parkirani u NDH.

Valjda i u Tuzli ima neki apači?

Pa nisu to isti, klali su suniti po bosni ne šiti. Znaci ovi sto fasuju bombe od irana ovih dana, ekipa od siptara i tako ti

iran nije ni kosovo priznao za razliku od ješa kojima se dodig klanja ovi dana, albanjerosi su otvoreno podrzali ješe takođe...pametnom dosta

Caro, priznaj, je l' bi ti bilo extra ako u ovom sukobu pobede Iranci, Ješe nestanu sa polulopte zemaljske, i posledično Iranci krenu da se šire i svi vremenom postanemo muslimani (al' to ovi dobri, ne oni što su klali)?

pepsi napishi to na cirilici da me istigerujesh

Čuo sam da je pravi cilj ove agresije što Tramp hoće da preuzme neki iranski fudbalski klub.
Neki klub u sred Teherana.. Al Israh se valjda zove.

Na stranu ovo navijačko prepucavanje, šta stvarno mislite, kako će ovo da se završi, i kako će to kratkoročno ali i dugoročno da utiče na svetsku scenu?
Evo kako ja to zamišljam:
Ameri će da gaze dok ne ostvare nešto što mogu da proglase za pobedu, tipa 'Nikad više neće da im padne na pamet da misle o nuklearnom oružju' ili 'Narod Irana je samovoljno rešio da svrgne gnusne diktatore i mi smo im samo malo pomogli u tome'. Kako god, staviće šapu tamo (direktno ili indirektno) i kontrolisaće i drogu i naftu odande.
Ješe će da šire Lebensraum koliko im bude trebalo.
Okolni Arapi će i dalje da zgrću kintu od goriva i ljubiće i dalje Amere u bulju i jednostavno će morati da se pomire sa bolnim saživotom sa Ješama jer ovi jednostavno imaju jačeg zaštitnika.
Sledeći u nizu su Pakistan-Indija. Već se krve.
Turci ne smeju da talasaju i dalje će da budu veliki igrač za nas tupave Balkance jer mora preko njih da ide gas iz Azerbejdžana.
Sve to samo će još više da steže obruč oko čemernih Ruja, koji će da kraju da se samounište.
E sad, Žuće su malo zeznuti, jer oni nikad od kad su postali ovoliki nisu bili pod takvim opštim pritiskom pa su mi potpuno nepredvidivi. Mislim da čekaju da vide kako će ovo da prodje Amerima pa ako Ameri prodju dobro da će da se primire što se tiče Tajvana, ali ako ga neki čudom Ameri ispuše, momentalno će da ulete u Tajvan.
Lično mislim da ne treba nešto mnogo da čekaju.
Sve u svemu nisam baš nešto mnogo optimističan što se budućnosti tiče. Ni u svetu, a pogotovo ovde kod nas.

Realno sagledana situacija.
Ozbiljno - dobio sam ponudu za šljaku u Tel Avivu.
Mosad drži bar jedno oko na sajtu.

Pa nisu to isti, klali su suniti po bosni ne šiti. Znaci ovi sto fasuju bombe od irana ovih dana, ekipa od siptara i tako ti

Suniti bad, mkaaay?
Ši’iti good, mkaaay?
Jer imaju apostrof.

hehe, sto se loze na amere a nemaju muda to javno kazu jer znaju da je blamcina

Cariša gledao na jućubu kako Iran proizvodi 400 dronova dnevno za 20k dolary a pop, a glupi mosad i murica ćive u kamenom dobu i nemaju dovoljno patriota, (PVO-a, ne fanatika), koji su tri bilijardi dolary a pop. Niti ikakve druge munje-šeme.
Bibi se izleteo u ofsajd, jer je glup.
Važi.

Nije pametan, kao recimo ti.

ja, i ovo sa iron holeom je isto deo taktike

kazhu i da su ameri sve ovo namerno pustili jer znau da im sve te baze vise nece trebati

Па какву понуду си добио, дај да чујемо, шта си се стисо???

Iron štagod radi. A Džuvare su poznate po izdržljivosti.
Istorija i tradicija polako peglaju greške.
Kako ide u Persiji?
Čujem - Grci krenuli.
Razlog za brigu.

nije lako biti uz cionjare ovi dana, prihvataj tu ponudu gušt je pomoći tamo lol