I muka mi ozbiljno pripadne svaki put kad iz nekog čudnog razloga moram da objašnjavam obojici članova foruma kako je Ajron Doum nidje veze sa raketlama iz Irana.
Nego ima to neko kul ime. “Ajron doum”.
Bolje zvuči od “Arrow 2, i/ili 3”.
Kao što su glupa jela kao što su pica, lazanja i špageti popularna medj’ žgadijom, jer jebi ga zvuče kul.
Шта фали пиzzа?
*iron noune/noupe i tako to
Ja se sigurno ne ložim na Amere. Rekao sam nekad da bi prosečni Srbin bio u ozbiljnoj dilemi prilikom dolaska vanzemaljaca: da li da stane uz njih samo da bi gledao kako Ameri crkavaju, jer su debelo zaslužili, pa makar odmah posle toga bili dezintegrisani i sami, ali da bi na kraju ipak stali uz Amere (i ostale ljude), jer bi Hrčci i Bugari već bili na strani vanzemaljaca.
Nisu namerno pustili Caro, jer nerealno je da nemaju nikakve gubitke. Sigurno se oni nisu preračunali. Nisu ni oni moroni da misle da protivnik koji ima balističke rakete neće da ti gadja bazu/brod/zgradu kad si već tu u komšiluku. Mora pustiš da dodje raketa da bi znao odakle je došla
kaki kurac ameri, to samo tax payeri plaćaju jer pitaju se ko i mi oko šiptara. Reci ješe a ne ameri.
Nećete me oplakujete, ne bih se skućio nigde drugo ni za brdo besplatnih delova za francuske nazovi-automobile.
Ne seri da niko nije gledao one videe kako ako izbije NjNj3 - NZ je najbolja zemlja da odgojiš potomstvo.
Da Zukenberzi i Rotšildi grade bunkere koji mogu dizdrže hidrogensku bonbu.
Utilizovanu na NZ, lol.
Јес биће екстра живот на НЗ ако дође до бацакања нукеарки хахахаха
Jes cevu al gojimi tu nemaju pristupa nemoj da ti nisam reko
Fali to što je ciganjski-osmišljeno predjelo, koje je pogana američka hemijsko-prehrambena industrija preobrazila u gozbeni obrok za miševe.
I ona žabarska oridjidji verzija je go kurac od obroka, ali ime je sve. Izgovor, dikcija. Frojdovske konotacije reči “pica” na našem jeziku.
Fuj.
Аха, ок!
Да, хахахаха.
Koliko se razumeš u tematiku “šta bi značilo za kvalitet ljudskog života na planeti Zemlji kada bi evo sada sve atomske bombe bile detonirane u isto vreme, i gde biste se najradje našli u datom trenutku”?
Vuče, gledali smo i mi taj film
https://www.imdb.com/title/tt0219224/
Арманд Асанте монтевидео боктвидео хахаха
Ah, ah, koje početničke greške.
Pričam sa gomilom ljudi koji su bežali sa časova istorije.
Care - vrati se.
Pocele false flag operacije. Cuvajte se jesovanskih bombi kojekuda
Иначе историја проверено тачна ту нема шта, нити једне лажи хехе
Džuvare imaju jako velike egzistencijalne probleme jerbo neće da se umnožavaju i štancaju đecu ko susedi im, po pet sedam komada na jednu ženu, drugo, vole žive u USA Europa Australija i većini ne pada na pamet da ide u onaj tamo pesak, i treće, masa njih beži iz Izraela. Dugoročno, mudžama ljudstvo nije problem jer naštancaće decama koliko ggod da treba, a nije ni neki prevelik problem što ginu onoliko jer kultura religija itd. ubiješ im 40.000 napraviće 300.000 golo boso polugladno nema veze, može nosi pušku i viče alahuagbar. Da ne pominjemo činjenicu da će im rakete biti sve sofisticiranije i za 10-20 godina Izrael neće moi da se štiti.
chevara: pa najvise me se svidja
Dokle ćeš da zubataš taj anti-jevrejski šovinizam?
Tišina o genocidu u Sudanu i tvojim bolom u kurcu po tom pitanju govori mnogo o tvojoj ant-jevrejskoj agendi.
Rastrubi na sav glas kad se Jevreji brane od ponovnog pokušaja genocida nad njima.
Ostani neobrazovan kada se stvaran genocid zapravo desi.
Немо само те рокне ракетла у пм још и тебе да оплакујемо по сајту