Predsednički izbori USA 2024.

1. Jaka muda sta ce i kad priznat dok ljudi umiru od gladi upravo

2. nabijem te nakurac priglupa lol

3. brate pere se žgadija na max jel znaju da se od ovoga ne mogu oprati, jer svi videli

i sad fazon krivi tamo neki pingvini neke budale neki majmuni. Glumatanje krize i uzimanje vremena za konzumentske budale koji treba ovo zaborave do novog crnog petka u novembru. I zaboraviće ne treba to sumnjati.

4. zaboravice i jesce pringlsa moj pliduu

5. sad jbg za tebe je sig to black hole ali slicno su sljakali i oko srebrenice, no hard feelings al ista obavestajna zgadija to odradjuje za siri interes o tome stalno pricam ovde

indukujes krizu (povlacenje UN), posle nalazis u tome sredstvo, na kraju koristiš dugi niz godina. Ne znam koko si u mogućnosti da sagledaš to iz te perspektive da te ne dodiruje na ličnom levelu.

6. Ko ima ista da zaboravlja i pamti reci ti meni, pa taj zapadni svijet je totalno indolentan na desavanja dole jer su im plasirali tkzv migrantsku krizu da razviju animozitet prema muslimani i tako napravili atmosferu za genocidasenje u gazi. Evropljani su izparanoisani od muslimana stoljecima, jebe im se za palestince i uopste ne mislim da makron kupuje simpatije ovim jer je zapadni svijet na strani izraela.

7. Kako se probudiš kati se drma kavez, prepodne nato kita poslepodne pišanje po makronu
    a rastaču vas na max

8. Animozitet prema muslimanima je stoljecima vjesto koristen a onda su cionisti na krilima te postojece mrznje koja je usadjena u evropske glavice vec stoljecima unazad uspjeli da dodatno demonizuju bliski istok i sebe predstave kao bastion demokratije i judeo-hriscanski vrijednosti. Na to su pali mnogi, ne znam kakvo je stanje u Srbiji ali sve do ovog trenutno sukoba Izrael-Palestina i region je drkao na Izrael posebno Hrvati. Ako gledamo iz okvira nju ejdz agende, podrska palestini je više “leftardski” otpor nego sto je neka spoznaja konzervativnijih grupa unutar evropskih naroda

9. Evropljani su izparanoisani od muslimana stoljecima

totalno bez razloga sig

10. Hoću reći da solidarnost s Palestinom nije još uvijek plod duboke etičke spoznaje, već često moda ili otpor prema eliti i sistemima koji po difoltu nekako podrzavaju Izrael.

Volio bih da vjerujem da je tvoja solidarnost iskrena a ne dio veće ideje npr neke odbojnosti prema licemjerstvu zapada

11. plidu sve si karte pobrko, prvo osnovno ti nisi klasik musliman vec pripanik bele slovenske rase musliman sto te drastcno udaljava od te price i od turaka ofc (belji ste od avg srba i gluplji istovremeno)

druga stvar zapad vas koristi kao živi štiti gde god mu zafali prostora da eksploatiše naftu i resurse

podrska palestini je više “leftardski” otpor nego sto je neka spoznaja konzervativnijih grupa unutar evropskih naroda

zapravo večina srb "desničara" kmeči ovi levi plaćeni sorosevci kmeče oko ukraijine za kojekave grboviče ste nebitni van srebrenice nikog ne zanima gde nema da se fotka za agendu

12. Znam ja da sam islamizirani slaven samo kazem da je solidarnost nama tim laksa sto smo ako nista a ono religijski povezani s palestincima dok avg juropijen promovise judeohriscanske vrijednosti sto bi reko chevaea

13. jugosloveni ti pomovisu te cio vrednosti kod nas, mojne to mesas. I ovo priglupi koji naseli na ješa propagandu

14. Judeo hriscanske vrijednosti same po sebi su kul i temelj su zdravog drustva ali je problem sto se pogresno interpretiraju ili se uopste i ne interpretiraju jer deset bozji zapovjedi su se kršile i krše se upravo a to je temelj vrijednosti kako kaze Bog - NE UBIJ

15. Evropljani su izparanoisani od muslimana stoljecima

Pa ono stvarno, Turci onomad pošli u šoping do Beča, a ovi zlikovci poskidali se cigare i kafu s rafova, i jadni Turci se vratili s gole patke kući.

jugosloveni ti pomovisu te cio vrednosti kod nas, mojne to mesas. I ovo priglupi koji naseli na ješa propagandu

Ovo jednostvno nije tačno. Čisto da ti pojasnim malo: Juga je imala tonu Palestinaca na raznoraznim razmenama studenata i ideja je bila da se obrazuju ljudi tamo, da jednog dana može da se uspostavi saradnja sa Palestinom. Izrael je u Jugi (a i danas) mogao da voli samo onaj ko je oduvek bio na strani Amera u hladnom ratu (čitaj četnici).

Plidu, komplikovano je sve to oko (iskrene) podrške. Ma kol'ko ti to bilo čudno i neprihvatljivo, većina ljudi u Srbiji je odgajana da bude na strani slabijeg, jer mi kroz istoriju nikad nismo bili moćni da možemo nekog drugog da zezamo. U slučaju Pal vs Isr, na strani Isr su Jevreji i oni koji su verski ostrašćeni, pa idu protiv muslimana (i naravno ovi Carini što su deo belosvetske zavere pa ih ima u svakim strukturama vlasti i idu logikom: od Palestinaca nikakvu korist ne možemo da imamo).
    Običan čovek mora, bar empatijom da bude na strani Palestinaca jer to što oni proživljavaju smo mi isto proživljavali od strane Amera. Ono što je nenormalno je da se i vi poistovećujete sa istim tim Palestincima, a da su vam Srbi, ono što su nama Ameri. Ali to takodje nije tačno, i na žalost taj deo nema šanse da ti dokažem.

16. Srbiji je odgajana da bude na strani slabijeg

minvajl ukrajina haha

17. Ovo jednostvno nije tačno. Čisto da ti pojasnim malo: Juga je imala tonu

Pricam o tome ko je danas sklon da se poistovecuje sa jesama ne sta je yu bila

18. Plidu, komplikovano je sve to oko (iskrene) podrške. Ma kol'ko ti to bilo čudno i neprihvatljivo, većina ljudi u Srbiji je odgajana da bude na strani slabijeg, jer mi kroz istoriju nikad nismo bili moćni da možemo nekog drugog da zezamo. U slučaju Pal vs Isr, na strani Isr su Jevreji i oni koji su verski ostrašćeni, pa idu protiv muslimana (i naravno ovi Carini što su deo belosvetske zavere pa ih ima u svakim strukturama vlasti i idu logikom: od Palestinaca nikakvu korist ne možemo da imamo).
    Običan čovek mora, bar empatijom da bude na strani Palestinaca jer to što oni proživljavaju smo mi isto proživljavali od strane Amera. Ono što je nenormalno je da se i vi poistovećujete sa istim tim Palestincima, a da su vam Srbi, ono što su nama Ameri. Ali to takodje nije tačno, i na žalost taj deo nema šanse da ti dokažem.

ovoliku količinu gluposti u komatu ne secam se kacam zadnji put procitao pepsi jbt prvo ovo da su srbi vaspitavani da su na strani slabijeg

a ovo

(i naravno ovi Carini što su deo belosvetske zavere pa ih ima u svakim strukturama vlasti i idu logikom: od Palestinaca nikakvu korist ne možemo da imamo).

nonsens par exelans

u srbiji a i šire je protiv cionista svako ko malo drži do sebe. jer cionisti su globalni neprijatelj a ne samo nepriajtelj palestinaca. U najmanju ruku zbog toga što ceo svet uvlače u rat, i u ukr i u isr

19. Caro kako objasnjavas sto su vucic i dodik za izrael i uvlace im se iako obican srpski narod i nije toliko opredjeljen za izrael (iako ima i takvih). Vucela stalno potencira da su srbi “mali slobodarski narod” a onda kada gine jedan mali slobodarski narod na bliskom istoku on šalje oružje agresoru? Kako mu prolazi ta priča i zašto nije pokušao da složi onu svoju tužnu odvratnu facu i iskukumače kako je za palestince, mozda bi mu donijelo neke simpatije naroda

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.