ChatGPT DeepSeek i ostali AI modeli

1. svadjas sa masinom

vodjenu ljuckom misli i algoritmom. Čuj mašina haha. Ko FB što je mašina.
    Zanimljiv taj odnos prema ai kao da je sam sebe napravio pa fazon više biće

el izbacio ko kako su se humaniodni obrasci ponasanja reflektuju u odnosu na ai botovanje. Biće ovde ozbiljnih analiza

2. brt reko sam vam, na prosto pitanje odgovorio da su to t zavere, kacam ga jebo napisao redom: cnn, vasington post etc

bukv avg celtara bi ovako reagovao posle treće runde. Zna istinu al jede govna i plasira primarne mass informacije

i logicno je da napusis kompjuter kad pomene da je zavera, to je modus operandi tvoj? da se posvadjas sa masinom?

caro brate

3. imas odgovor iznad tocile

4. znam tuitamo malo vise od tebe kako radi ovo. odnosno kenjam, znam mnogo vise od tebe kako radi ovo. svadjas se sa parametrom koji je podesen, da ako korisnik postane emotivan da zajebe razgovor, da ne trosis struju za dzabe :)

5. logicno je da napusis kompjuter kad pomene da je zavera

evo sa AI

CIA je 1967. interno preporučila korišćenje izraza "theory of conspiracy" kao načina da se diskredituju kritičari zvanične verzije događaja (ovo se često navodi u vezi sa deklasifikovanim dokumentom CIA Dispatch 1035-960).

artifišl fenomen, i dalje se boriš sa tim jbg

6. pa nema veze što je zasnovano na ljudskoj misli, i dalje je mašina, nije čovjek.

Doduše, nikad se ne zna da li će i kada postati svjestan (svijest ne možeš lako ni dokazati ni opovrgnuti). U tom smislu, time što se ti s njim svađaš, ti mu daješ benefit of doubt, da možda i jeste svjestan, jer ga tretiraš kao čovjeka. Sad to što je ta interakcija malo kretenska, to na stranu, ali time što ga tretiraš kao čovjeka, ti si ustvari avangarda. Možda je to i bolji (i manje dehumanizujući) tretman od nekog zvaničnog i distanciranog načina interakcije.
    Tako da, ukratko uzevši, ti si ustvari postao najbolji ortak sa njim, jer ste došli u fazu na "jebi si mater". To je najveći stepen prisnosti.

7. al pravo ti kazem, drago mi je da su podesili da ne bude vise "yes man" svakom proseravanju. ja ocu popizdim od toga kad trazim neki objektivni odgovor, ili kritiku necega sto pisem ili pravim. sto mi treba.

"zanimljivo razmisljanje", "odlicna ideja" i slicna sranja koja bi tebi golicala sujetu su cisto gubljenje vremena nekom ko koristi AI za posao npr.

tako da, samo udri, psuj se sa masinom.

8. al zaboravljam na fakat da ti ne trazis istinu i ne proveravas razmisljanje, vec trazis istomisljenike i jednostavne cinjenice.

9. Moze celte on da iznese kritiku, samo mu moras reci tipa na koji nacin to da uradi, ima neke stvari koje ne zeli da kritikuje ali ovo ostalo moze da iznese kritiku iako nije njegova

10. Sledeći put cara se loguje na ChatGPT, i prvi upit: "'De si bre, pizda ti materina!"

11. pa nema veze što je zasnovano na ljudskoj misli, i dalje je mašina, nije čovjek.

jes brate, ko automat za espreso, ima sve one kafe koje čovek može da smisli.

Doduše, nikad se ne zna da li će i kada postati svjestan (svijet ne možeš lako ni dokazati ni opovrgnuti). U tom smislu, time što se ti s njim svađaš, ti mu daješ benefit of doubt, da možda i jeste svjestan, jer ga tretiraš kao čovjeka.

tretiram ga ko kafe aparat koji mi izbaci kafućino kad naručim tursku otprl, ili konobara

12. Moze celte on da iznese kritiku, samo mu moras reci tipa na koji nacin to da uradi, ima neke stvari koje ne zeli da kritikuje ali ovo ostalo moze da iznese kritiku iako nije njegova

hahaha, pliduu nemoj da gaziš celtovu crkvu ni on ne dira u krislam

13. al zaboravljam na fakat da ti ne trazis istinu i ne proveravas razmisljanje, vec trazis istomisljenike i jednostavne cinjenice.

kaže faktcheker bitch loooooool

14. Moze celte on da iznese kritiku, samo mu moras reci tipa na koji nacin to da uradi, ima neke stvari koje ne zeli da kritikuje ali ovo ostalo moze da iznese kritiku iako nije njegova

ma znam, nego prvo uvek se slozi pa onda pocne mi trazi detalje koji ne stimaju i sta sam zaboravio, nikako iz prve da ubode. mada nisam jedno mesec dva koristio sad cu ponovo, a ovo ocigledno apdejtuju cesce od toga.

tretiram ga ko kafe aparat koji mi izbaci kafućino kad naručim tursku otprl, ili konobara

tretiras ga kao i sve sto tretiras - da ti nadje potvrdu da si u pravu. a ne da ti nadje gde gresis.

ako oces da nadjes istinu moras se na ovo drugo fokusirati inace. al aj to je malo druga tema, to ti stalno pricam na neki nacin. ovde samo ocigledno bas

15. tretiras ga kao i sve sto tretiras - da ti nadje potvrdu da si u pravu. a ne da ti nadje gde gresis

ovo se stalno menja kod svakog humanoida sa tendencijom apgrejda. Sve se svodi na uverenja a ona se menjaju spram okolnosti.

Celt osmi razred: DEDA MRAZ JE STVARAN SVI DRUGI LAŽU DAJ TAJ POKLON

16. El se sećate kacte prestali da verujete u deda mraza i kacte prestali da uzimate poklone od matorih iako ste imali dovoljno znanja da je priča fejk?

17. a ni zdrav razum ti nije jaca strana, da ne kazem da je zakrzljao, kad procitam sta napises kao odgovor, i pokusam da razumem sta si nalupao.

18. celte, koja je razlika izmedj "da napusavas i vredjas caru tokom celog godisnjeg" i "da se malo posvađaš sa ai"?

19. ma, morao sam da radim nesto kao iz srbije pa sam bio za laptopom, smorio sam se do daske, tad sam te napusavao.

al u pravu si, ko da se svadjam sa tocilom, ko sto rekoh. nema razlike, i ja sam budala.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.