⚠️ Havarija

1. Јово изгубио тему о читању дефки пао у амбис сиг

2. Napravice jovo jos lepsu i stariju temu od one

3. iskreno i mene malo smorilo to čitanje defki, sad imam izgovor da batalim :D
    možda nekad nastavim ko zna

4. Јово изгубио тему о читању дефки пао у амбис сиг

Asi naivan, pa on najviše voli da mu se namesti da nešto ne završi, osim ako nije misao

5. boga vam menjajte te difolt profilne, ovako me asocirate na bergasa, a to u meni budi neprijatna osećanja.

6. Podrska menjaj kurca ostaje ovako dok ne vrati staru temu

7. Cara™, 16. 1. 2025. 14:12:18
    eee moja snedubla ajd jovo nanovo za tebe ovde vazi u punom smislu

куд сам се и рађала, ал ево крећем јово наново и сад чувам све дефке негде локално ЗА СВАКИ СЛУЧАЈ

8. Mesni brateuu, bas imas gospocki avatar

9. Ајде не кмечи шнедо, замисли да си остала без профилне. Осећам се го

10. kajteze ruke su ti krvave vracaj postere

11. Bata Sale
    Mesni brateuu, bas imas gospocki avatar

ulogovao sam se samo da se zahvalim kao gospodin koji i jesam.
    hvala do neba.

12. јесте баш је фантаситчан аватар фантастичног дигноспоwa башара ал асада

13. asi ga ukanalio kajteze i ovo malo sto pisalo i citalo def se smorilo do jaja hahahha (daj neki graf demantije)

14. Немој да се деси опет хаварија нека кајзене ја сам са својих десет прстију плаћао сајт кад сам био ктитор кајзене! НЕ ЗНАШ ТИ ШТА ЈЕ ГНЕВ ПОРЕСКИХ ОБАВЕЗНИКА ДЕЧКО!

15. a sada se stopi u pejzaž i nastavi ofovati.

16. sait je sad

D O B A R
    O
    B
    A
    R

17. ajde kajteze zatvaraj radnju motaj kablove mrzi me vise da pisem cak i retos defke, zali boze ljudi koji su istrpeli ovaj tvoj kriminal u zadnji par meseci jebala te tema da te jebala ostaces zapamcen u istoriji sajta kao najveci mejmun koji ukanalio ono malo sto je valjalo na sajtou

savet br 1: vrati normalnu prepoznatljivu temu kaci vec sve sjebo sa servera zadnja 4 meseca, samo ti se ukazalo sta treba da uradis bukv (treba skontati)

savet br2: vrati postere ako si neki kurcic od opozicionara

plan b: uradi ko onaj kobajagrande pretvori sve u muzej ako vec nemas evolutivni kapacitet da pratis trziste i prilagodjavas sadrzaj. Dogoreo si prijatelju Simić-Kajteze!

18. Meni se ladno vratila defka iz mrtvih, au bre kakav smo to narod kad jednu defku već pola godine ne mogu da ubijem na mrtvo ime.
    Nadležni da obrišu ovo za svagdaaaaaaa
    https://vukajlija.com/saman/751953
    ---
    PS u znak iskupljenja što mi rezurektujete sadržaj, da li mogu da prijavim još bar dva-tri govneta za večno obrisati, ali brisanje ove iznad ste mi svakako dužni!! NEMO DA ZOVEM STUDENTE !!!!!11!!1