Где вас је затекао КОВИД 19?

1. Старије генерације углавном памте где су биле 04.05.1980. кад је преминуо друг Тито. Ми млађи углавном делимо живот на пре и после корона вируса чија је пандемија избила зиме 2019. године. Где сте се ви затекли кад сте чули за ову пошаст?

Ја сам био у кафани, и девојка која се ту затекла нам је рекла за ово, и да ће ускоро све да нас збрише. Нама је тада било смешно, али када сам почео да остајем без драгих људи, више се нисам смејао. Какво је ваше искуство?

2. pamtim po dobrom coveku koji prekinuo koronku - drugu i prijatelju putinelli

3. Mirno u krugu porodice ispred tevea gledo neke kineze koji se bore s nekim virusom, nije niko to ozbiljno shvatao dok nije doslo do italije. Stend ap komicnu konferenciju za stampu sa glavnom zvezdom tog popodneva bratom nectorom sam gledo sam u kuci i mogu reci da me je ta konferencija nadahnula da prodjem kroz period kovida bez straha i panike. Malo sam brinuo da bi virus mogo nauditi roditeljima ali daleko su jos od ozbiljnih godina pa nisam ni oko toga nesto panicario. Mislim da u poslednje vreme razvijam nostalgiju za tim periodom, mogo sam po cele dane bez grize savesti da se izlezavam i gledam filmove, serije, jucub, tv emisije itd, stara dobra vremena

4. mmmm korona period i jedenje govna na saitu oko vaca sa busterashima i dabl vacinisanima

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.