Duboke spoznaje

1. Ovde ćemo deliti naše duboke spoznaje i uvide do kojih smo došli mozganjem, čitanjem ali i iskustvom.

2. Duboka spoznaja broj jedan:

Nakon sto je najgluplji spam akaunt u istoriji Vukajlije, Totally Irrelevant, konacno bio banovan od strane Profa, odmah sledeci dan se akaunt Ejdus ponovo aktivirao. Tako da su ogromne sanse da je ista osoba stajala iza oba akaunta, sto ponistava svaki znacajan Ejdus momenat i rusi bilo kakvu pozitivnu sliku o njemu

3. Ejdus je poslednji ekser u kovceg vukajlije. Ko bi rekao da ce tako skoncati sajt. Ejdusom. Zasluzili smo bolje, ali cinjenica je da zivot nije fer

4. Poslednjih dana sam spoznao solidan broj lojalista oko sebe. Prepoznatljivi su po cinjenicama da im poslovi idu na ruku i da zbog toga zele

M I R
    I
    R

5. Gospodo ja sam predlagao kako da se ovaj sajt oživi međutim bivao sam ismejan. Kada sam pričao da je Vukajlija potpuno izgubljena bez postera - Vi ste smatrali da je forma "definicije" sve što ovom sajtu treba.
    E sada tugaljivo gledate kako se sajt gasi i nikako da Vam dođe iz dupeta u glavu da se tako narodski izrazim.
    Hoću da kažem da do ovoga nije moralo da dođe da je bilo više hrabrosti g. Kajzena.

Čak sam i predlagao da ja preuzmem sajt i da ga napravim da valja. Ali ne, to nije bila opcija.

6. Ејдус, ниси ти једини човек који обећава који је исмејан и одбачен од овог друштва. Твоје величине и значаја постаћемо свесни вероватно након твоје смрти. Нажалост, не буди строг према себи, у нама оваквима је проблем.

7. U svakom slučaju ejdara je daleko bitniji od fejda

8. Не знам шта је с вама, ја уживам у златном добу. Вукајлија интернетски тигар.

9. G Ejdus je svuda dobrodošao, koliko čujem kada ga portir ugleda istovremeno otvara oba krila preteških vrata hotela Moskva. Zbog njega sada češće podmazuju i šarke drugog krila.

10. Ух само да ме умодује казан, да похватам чији је дуплаћ Ејдара.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.