Podeli sa Vukajlijašima

1. Da, nato pakt i americka vojska su pod razlicitim komandama.

17% Ukrajinaca je napustilo zemlju od početka ruske invazije. Primjera radi, oko 10% srba je napustilo svoja ognjišta tokom rata u jugoslaviji.

Bošnjaci, kao najveće žrtve rata iz devedesetih, interno i van zemlje raseljeni su u procentu od blizu 70%.

Zajebani su ratovi caro, nije ti to svađa sa ženom oko neopranog suđa.

2. Da, nato pakt i americka vojska su pod razlicitim komandama

u teoriji, u praksi kurcina
    Nato bez amerike ne postoji, a gde su britanci tu su i ameri uvek i svuda, ostali su nebitni a i daće na raspolaganje resurse kad god im se naredi.

Saćeš mi još pričaš bajke kako svaka članica donosi odluke za sebe i tako te proeu pronato govnjive narative.

3. Ma jok, zavisni su od amerike u smislu da je Vrhovni saveznički komadant uvijek neki američki general ali NATO ne može da utiče na komandu američke vojske a ja kazem da je americka vojska u iranu djelovala samostalno, nije nato djelovao. Svaka članica NATOa zadržava svoju punu vojnu kontrolu jedino proglašenjem člana 5 ali ni tad vojske nisu dužne da vojno intervenišu, podrška može biti logističko- obavještajna naprimjer.

Pa procitaj malo o NATOu jebo ga ti, da bar znas sta kritikujes, eto poslusaj lazanskog za pocetak

4. ali NATO ne može da utiče na komandu američke

jel, a amerikanci mogu da kontrolišu nato. Jaka logika, nato ne kontroliše američku vojsku ali ovi kontrolišu nato
    Dakle isti kurac lol

5. Brt ništa ti taj nato nije pomogao da spase decu u Gazi, pravite se blesavi kolektivna pliduu amnezija, čak štaviše tu je u bekapu ako zatreba

6. Nije isti kurac, zna se ko je babo - amer

Caro, Amerika je najveća vojna sila u sunčevom sistemu dok se ne pojave Chitauri neki lol ne znam kako ocekujes da ona ne komaduje nego da bude jednake važnosti kao npr slovačka haha

7. pa to ti kažem, ostali su vazali banane rade kako im se kaže

zna se ko je babo - amer

c, židovski lobi kontroliše američku spoljnu politiku ujedno i nato pakt. Vi i kroasani ste njihove dobrovoljne kujice. Ni ameri se kurca ne pitaju oko tih stvari već se sve odrađuje u njihovo ime dok se uredno krši ustav i krši međunarodno pravo.

8. Caro, Amerika je najveća vojna sila u sunčevom sistemu

ХАХАХаахахаха хахахахахах ахахахахха
    Па јесте, ал можда ако смо у 1970. години.

9. Jeste caro ali razlika je sto ti ocekujes da se moze biti ni na cijoj strani i OSTATI SVOJ (zvuci kao neka reklama za vocni sok) ali ne moyyee

To ti pepsi pokusava objasniti danima al ne ide tebi u glavu to nikako, od istorije izgleda pamtis samo kosovski boj a geopolitiku dozivljavas neozbiljno

10. plidu jasno je meni da je zajebano slaviti nato žgadiju kada roka po tvojima. Al sve ti je oprošteno, ipak je važno sačuvati bulju pošto poto i pustiti po koju suzicu za braću iz Gaze čisto da se pokloni koja trunka pažnje.

Jeste caro ali razlika je sto ti ocekujes da se moze biti ni na cijoj strani i OSTATI SVOJ

probaj to deci Gaze da objasniš

11. Govorim o geopolitickoj opredjeljenosti. Ti mozes misliti sto zelis ali tvoja zemlja mora imati jasnu viziju ili puta ka eu i zapadu ili ka istoku i bricsu

12. moja zemlja je određena na eu pravac i nato put preko kvislinga vucele a većinski narod to ne podržava.
    Ja sam konkretno protiv ovih zapadno jevrejskih govana jer su genocidaši, dok sa druge strane briks je bukv ekonomska varijanta i neće nikad kolektivno sejati smrt po svetu tako da su logičniji izbor, jest da im pringls ne sadrži toliko hemudže a koka kola nije jako gazirana - ali preboleo bih to već nekako.

Inače Brazil je u briksu, nije baš da su neki istok lol

13. Al suštinski bi probao ostanem neutralan u max mogućoj meri koliko god se tome smejali logoraši iz regiona lol

14. Sve ti to caro moj mozes da podrzavas ili ne cak i kad si dio nekog saveza. Evo ti Spanije koja je ispala chad u odnosu prema Palestini. A i dalje dio NATO i EU. Interesantno da nigdje niko prosperitetno ne koraca a da je nesvrstan lol svi su ili tamo ili vamo i ne znam kako zamisljas da bi to islo od ruke srbiji, stavise vucelu su kritikovali jer sjedi na vise stolica cak i oni na ciji stolicama sjedi. Đinđara je bio za vas najbolja opcija onda ali nesretno se zavrsi ta ideja.

15. španija ispala chad - uradila ništa

brt možeš prdiš šta oćeš sve dok si deo genocidne organizacije. Jaka muda kme kme evo niste trebali, šta si uradio - ništa

Đinđara je bio za vas najbolja opcija onda ali nesretno se zavrsi ta ideja.

i ti vrv misliš da je ubijen po nalogu fazon šešeljuge jer je činio ispravnu stvar lol

16. Đinđara je bio za vas najbolja opcija onda ali nesretno se zavrsi ta ideja

ako moji prijatelji u svetu kažu sad si nas razočarao - onda oni nisu moji prijatelji

https://www.facebook.com/srbin.info/videos/%C4%91in%C4%91i%C4%87-o-kosovu/350594828838879/?locale=sr_RS

17. mnogi ovde tripuju tu priču, samo da sklonimo vucelu pa ćemo onda normalno razgovarati sa zapadom. Klasik drugosrbijanština

18. Caro zar ne mislis da je to sto zoves “drugosrbijanstinom” zapravo prosperitet koji srbiji treba ono nije da si pokušao sa “drugosrbijanskom” opcijom pa se razočarao, otkud znaš možda je to baš ono što vam treba sada jer do sad ste imali true gigachad prvosrbijance i doveli su vas nigdje, daj šansu drugosrbijanštini

19. o čemu ti jbt, vucela gura drugosrbijansku priču, zapadni partneri, evropska unija, slanje oruzja u ukrajinu i izrael, ne sme na samit briksa, ursula ga tapše po ramenu podržavaju ovakvu nakradnu vazalnu vlast u srbiji, nije putina smeo poseti 3 godine na kraju je to uradio zbog propalog rejtinga, gej brnaba itd itd...bukv da nema tih drugosrbijanskih načela koje je vučela preuzeo ne bi ni bili ovde gde jesmo

Prvo i drugosrbijanština moraju odu u istoriju