karaj vucelu

1. lol, sta si ti neki merac kurceva koliko je ko proveo vremena na blokadama i koliko je decibela napravio vuvuzelom a onda kad dodjes kucu na kraju dana padas u depru jer vidis da vucela i dalje na vlasti

2. Zašto bih padao u depru lol. Moraš malo i u praksi da primeniš to što zastupaš jebigica.

3. Aha. Moraš walk the talk.

4. jes brate, onda dođe miša vacić pa mi sjebe igricu

https://x.com/i/status/1941559556255121450

gde su 2,5 miliona beograđana da spreče mišu pitam ja tebe

5. Koja borba Carimire pa prvi ne učestvuješ u njoj LOL. Nisi u stanju ni ta gandijevska sranja da ispoštuješ i odstojiš dva sata na blokadi sa transparentom i vuvuzelom.

cara ponajbolje voli tudjim kurcem gloginje da mlati.

problem moje, tvoje i carine generacije, i sto smo doziveli da deca ispravljaju sranje sto smo realno, mi napravili.
    ne iskljucujem sebe iz price, nemoj da mislite da sa neke visine pricam ovo.

6. u što si ga izbistrio sad celte nismo znali ovo hahaha

7. treba malo bolje definisati problematiku a ne fazon mi stari smo sve krivi vidi deca sad ispravljaju moja i tvoja govna.

Problem je generacijske prirode, a koko vidim uz decu su i ratni veterani i bajkeri primer. Postoji niz vidova borbe kako se ova svar rešava dugoročno gledano, malo vuvuzelisanja i skakanja da nisi ćaci neće od tebe napravi boljeg čoveka, da se ne lažemo oko tih stvari.

8. Istu stvar rade navijači, odu na sket tekmu gde im vucela doveo žoca i x čamuga u ekipu našim parama, ovi mejmuni na tribini viču kako nisu ćaciji - lol

9. Cara mora svaki put debelo da izjovoruje da bi nas ubedio kako nismo pičke.

10. jbt do skora si studente prozivao kako neće krvare kurac palac a kancelarija sns ti i dalje bleji netaknuta tu u komšiliku, onda kace malo središ ipak prihvatiš da neće tako da se reši al onda opet počneš da jedeš govna

niko i ništa ne valja samo ja valjam i ja znam kako al nema ko da me sledi

11. Ко робот из Фалаута.

12. Ovo sa cim se borimo je globalistički mafijaški fenomen a iza vucele stoji xyz lica, uticaj korporacijskog kapitala, mafijaškog novca i seljačkog retardizma, nato pakta, evropske unije i marjana rističevića.

Imaš posla sa hidrom koja ti je u ril tajmu odredila smernice po kojima ćiviš i ideš u nabavku, koju mjuzu slušaš i zašto su popularne silikonajre

I kako nakon ovoga i dalje misliš da će bilo ko ko odstupa od ovog šablona da nas izbavi?

13. I kako nakon ovoga i dalje misliš da će bilo ko ko odstupa od ovog šablona da nas izbavi?

šta znači sad to, da treba odustaneš jer ne može se lol

mora sami da se izbavimo nema ko da nas čupa, u stvari to je proces koji ne prestaje, uvek je prisutan i uvek se čupaš jer čim staneš gotovo je

14. Evo ti caro, dva lika po 15-20 godina stariji od mene ti postavljaju regularna pitanja, sta i kako, sad i poslije, potrudi se da objasnis a ne samo ćuške da dijeliš. Ja sam te pitao koga vidis da dodje poslije vucica (jer ni studenti nemaju nekog svog kandidata) i nisam dobio odgovor, pa nece vladati i drzavu voditi studentska vijeća.
    Takva neodgovorena pitanja unose brigu i neizvjesnost kod populacije, djeluju bezidejno i onda narod sumnja i ne izlazi. Pouzdano ti ovo govorim nakon razgovora sa neutralcima.

15. zbog takvog razmisljanja i jesmo u kurcu, ne treba se brinuti koje lice će doći koji prorok koji mesija, to je budalasto a na tome vucela i jaše, ovo sve i šljaka jer ne postoji vođa, potrebni su zdravi uslovi jer u zdravoj sredini se javljaju zdrave okolnosti a onda presednik može da bude i moja baba (nestor)

16. Ja sam te pitao koga vidis da dodje poslije vucica

Takva neodgovorena pitanja unose brigu i neizvjesnost kod populacije, djeluju bezidejno i onda narod sumnja i ne izlazi.

navikli ti NeUtrAlCi na kojekave titoe, đinđare, tome i vucele da predvode stado u sigurnu provaliju

17. sprema se melk al sprema se i vacić neka borba bude neprestana
    https://pbs.twimg.com/media/GvLFcC5XQAAPerT?format=jpg&name=small

18. klinci legende matori i neutralni nađeni ko konji

ETF Blokada - Ako vi ne verujete u promene i ako mislite da će ovde uvek biti isto i da su svi isti ne uništavajte našu budućnost.
    Idite i radite šta god želite ponesite svoj pesimizam a budućnosti dajte šansu.
    I kao što piše u članu 28 francuske Deklaracije o pravima čoveka i građanina, „nijedno pokolenje nema prava da svojim zakonima podvrgava buduća pokolenja”.
    Mladost hteli ne hteli će uvek pobediti, prirodno je.
    Prirodno je biti uz mlade.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.