karaj vucelu

1. тамо би ратни ветерани морали да дођу из Саудијске Арабије

i staresine iz nato pakta

2. Snimaju nas od 2020. na svakom protestu i skupu, taj insajd info imam još od korone, a vrv snimaju i prate još od ranije. Deluje mi da će sve živo da se slije u Pazar sad, biće ovima jako jebeno da to ishendluju. Inače narednih dana gomila nekih protesta nečega, Šabac itd. Mora jako, ne razume stoka drugačije. Jedan ćaci samo da dobije demontažu tela na kućnom pragu i ruiniranje kompletnog životnog prostora, ostali bi uvukli rogove u roku od odmah.

3. brt imaju već spisak ko je siguran za njih od 2014. svi ostali nisu na toj listi jaka muda el će te snimi neki sektaš

4. hahahah policija se pajsad povlači lol, lepa prectava za podizanje medjumajmunskih tenzija

5. pametni pazarci nisu naseli na priču žvalavog bar za sad ispoštovali studente

6. učli studenti u zgradu nazad pliduu javi klixu

eo orilo se i fri palestina

7. Kakav klix i desavanja u sandzaku, da su u rvackoj i nekoj picki materinoj s kojm nemamo veze, bilo bi odmah

8. Treba da podrze studenti iz Bg i ostalih većih mjesta studente iz Pazara sada, inače će prorezimski mediji napraviti spin i pogorsati medjuetnicke odnose

9. brt idu studenti iz cele srb prema pazaru, i vetereani lol

Kakav klix i desavanja u sandzaku

jes ne prati studente bosnjake al zato uredno prati vidovdan danima nedeljama godinama lol

10. i staresine iz nato pakta

Весли Кларк, из пензије да се врати, да баци ту атомску на Србију кад већ није 1999.

11. Snimaju nas od 2020. na svakom protestu i skupu, taj insajd info imam još od korone, a vrv snimaju i prate još od ranije. Deluje mi da će sve živo da se slije u Pazar sad, biće ovima jako jebeno da to ishendluju. Inače narednih dana gomila nekih protesta nečega, Šabac itd. Mora jako, ne razume stoka drugačije. Jedan ćaci samo da dobije demontažu tela na kućnom pragu i ruiniranje kompletnog životnog prostora, ostali bi uvukli rogove u roku od odmah.

Имаш званичне инфо на Викиликсу да се снима сваки садржај телефона још од 2011 и да се то таложи негде далеко, наравно да је та технологија и код нас, и то од ко зна кад као што кажеш.

12. Pa o tome ti pricam, zasto bi ja trebao da znam jesul se srbi skupili na nekom seoskom vasaru u srbiji i da li pjevaju “cetnicke” pjesme.
    A sta se desava tamo gdje zivi 150k bosnjaka koga boli kurac, jebem ih usta
    I ovo sad sve saznajemo s reddita

13. Klix online: studentski protesti srb rusenje vucele obelezavanje vidovdana

studente isterali za univeriziteta np u sred noci kapuljasi mejmuni: klix oflajn

14. Pa sta ti govori o klixu i zasto ga stalno linkujes ovde jbt, klasik udbasko cia isil soros nato propagandno glasilo

15. Reci jel neki drugi medij bosanski prenosio?

16. Jel imas objasnjenje

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.