karaj vucelu

1. Onaj pandur što je za Vidovdan skidao tablice sa busa, da klinci ne mogu u BG - spucao ga kamion i ubio na mestu.

2. tamo stvarno ne pustaju nikog iznad iq90 jbt, svako malo izginu na gluposti. Ćaci služba za stranačku upotrebu

3. Чуди ме да Марковићу нису наместили неки педофилски скандал.

4. Caro gledam na redditu ovaj autoput “Via Karpatija” od Baltika do Soluna, zaobilazi cijelu Srbiju i ugrožava konkuretnost sadašnje dionice Beograd-Preševo.

Pitam ja tebe jel bilo bolje da je Srbija imala neku proevropsku političku opciju koja bi je progurala u EU (ne u Nato) preko koje bi sada i s tim novim autoputem kroz karpate, zadrzala konkuretnost pa nek onda jedu govna politicari kao Orban što sere al zato uredno na eu sisi?

5. Kako ti gledas na ove stvari jer su to ipak objektivni nedostaci nepripadanja eu ma sta mi o njoj mislili ?

6. Pritom se nemoj obazirati na izvodivost ovog projekta koji je i meni licno tesko zamisliti obzirom da prolazi kroz kojekakve vrleti znaci uzmi samo hipoteticki kao jasan primjer izbjegavanja drzava koje nisu clanice eu

7. nema to veze sa eu, svako pravi svoj koridor.
    Kroz srb i mk je zavrsen pre 4-5god. Inace dobra stvar menje turaka ce prolazi ovuda leti. inače koga briga za tranzitnu zonu da bi ti gomile šlepera drljale saobraćaj.

A kad vec jedes govna oko tih stvari put svile se trasira od soluna do peste putem železnice, tako da na ovo možeš gledaš kao dve odvojene tranzitne zone stim da ž saobraćaj planiran preko mk i srb do eu.

8. Orban što sere al zato uredno na eu sisi?

ti stvarno mislis da kojekakve evrope daju vise para nego sto dugorocno uzimaju nazad?

9. Ne mislim, eu je kao kazino, cekas 18 da mozes uci, kad udjes ne izlazi ti se, pomalo gubis mnogo i dobijas, moras dobro duboke dzepove imati da se usudis izadjes ali u svakom slucaju kazino dobija na kraju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.