karaj vucelu

1. nestorijanci pametno rade, podrzavaju studente lagano, ne eksponiraju se ne jedu govna, oformili gomile novih odbora jacaju infrastrukturu, ima laganini da pokupe sve ove glasove sns-sps korisnih idijota kojima dokurcio vucela

2. da moguce to za nestorijance.valjalo bi da se onaj glisic ukljuci vise i lompar..mora da se popuni ta praznina kad odu sns-sps.

3. lompar je napravio pokret pajsad srpski (pro)glas lolo, nije cudo sto ide sa njima po tribinama

glisic je stara govedina prestao biti zanimljiv pre 20god sa tom dveri pricom koja se total ofucala

4. ukljucice se sad sarovic i bakic, nema sanse da iskuliraju ovaj talas kad dodje vreme. Tu smo ga najebali posebno od bakica

5. da ali definitivno bi bili bolji nego ovi iz sadasnje vlasti i opozicije..seru botovi za njih svasta, lompar clan mi5 dosao da srusi srbiju lol ceo zivot tu i sad ce pred penziju da rusi srbiju..

6. jebiga i marinike su bolje od aktuelne vlasti... ovo najgore ikad

ma jbt pljuju po djovaxu i kusturici cuj nece da pljuju po lomparu. Tesla sad da vaskrsne i kaze da su govna prilepili bi mu da je ustasa iz smiljana

7. ma neka su i baki i sarke.ako mozemo da srusimo nekog kao sto je vucic, posle toga nece niko smeti mnogo da talasa.to sto su ljudi cutali i pustali ludaka da radi sta hoce nas je i dovelo dovde, svi kao oguglali..mislim da se to promenilo

8. da, bukvalno romsku partiju bi pustio u ovom momentu da mi vodi drzavu sig bi prosperirali u odnosu na ovo

vucela je mali gebels tu mu treba odati svako priznanje

9. pustali ludaka da radi sta hoce nas je i dovelo dovde, svi kao oguglali..mislim da se to promenilo

ovo je def tacno

nesto je kliknulo medj ljudima, kolektivna svest se apgrejdovala

10. u pitanju je instikt za prezivljavanje, ja bi to tako nazvao

11. pa dobro su ukapirali.ulazimo polako u savremeno doba.prolazi vreme tih diktatora.ako ne mozemo da se izborimo i pocistimo ovo , onda smo tek najebali.

12. ima da bude kao ono u hunger games.kad vlast zna da narod ne moze nista onda dolazi cinizam moci

13. jebaj ga istovremeno imas trio sidjin, putinela i trampaleo. Pitanje je dal si u pravu u tom smislu.

pre bi reko da dokurca odlazi vreme besomucne birokratije i kolektivnog debilizma, gejpederi vacine, dzender zakoni i ta vok sranja. Kakav je vucela diktator, lik je generalno kurcic lokalani upravnik globalistickog logora koji drka svoje gradjane da bi opstao na švabovoj sisi

14. danas gledam starlink otvorio net u angoli tako nesto, tipa 167 zemlja gde radi u srb i bosni usranoj mu fali par papira da proradi jebe ga biroktarija

de to ima

15. pajz ovo

https://i.ibb.co/ZzwwGCRw/Screenshot-2025-03-29-004737.jpg

mi smo na varijanti: dolazi uskoro. Bilo najvaljeno pocetkom godine al kurcina. Mora gigatron da se ugradi da naprave da prodaju opremu i da kosta 100 jura mesecno

16. da, zaneo sam se ja malo.mozda tek predstoji borba protiv diktatora.mada kad pricam za nas, tesko posle vucele da ce neko moci to da radi..a za amere, objasnjavao j e to neko, imas ove bogatase koji su vlasnici najprestiznijih univerziteta, pa daju stipendije, pa ti koji zavrse te skole zna se za koga rade itd.to je vec mreza.verujem da je pakistan demokratskije drustvo od usa/za ruse, sta znam, ne bune se ljudi.mozda taj putin stvarno i valja

17. ne znam za taj starlink kako to funkcionise, pretpostavljam da je vuceli lepse sa telekomom

18. satelitski globalni net, izbacis modem kroz prozor i vataš gde ti volja po brzini optičkog neta

radi u trecini afrike i celoj jevropi al srbija jok

19. radi na kosovu jebenom pametnom dosta

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.