karaj vucelu

1. morace i kod nas to da uvedu.to je kao sto je bilo sa lidlom.svi imaju lidl jedino mi nemamo.manje para za vucelu ako dodje starlink.sigurno da je to u pitanju.

2. Ko satelitska al za internet
    Nego, jebete li nesto momci

3. to je kao sto je bilo sa lidlom.svi imaju lidl jedino mi nemamo

haha ovo

perfect circle: ode srbin da radi u njemacku, sljaka tamo ko mejmun posalje pare kuci svojima da prezive, ovi odu u lidl da pazare subvencionisani svapski sir koji jeftiniji od srpskog

tako se radi privreda bajo

4. znam pitao sam ai.meni to i ne treba.jedina prednost bi mi bila sto nema kablova

5. jedina prednost bi mi bila sto nema kablova

snalaze se ovi sto rade na ulici podksate

uzmu opremu i nalog napolju a sljaka i iz srbije. Al nemos zvanicno odradis kod nas ne ume Mask od Šipova da donese milku 300g i c kafu šalteruši

6. za 5-6 dana će se reaktivira priča o litijumu, tek će biti jebačine na lokalu

7. Боле ме курци за ове СТАРЛИНКОВЕ, модем кидалица.
    Несторијанци 13 посто на следећим изборима хе хе.
    Чуо сам да неки иду бајсом до Стразбура да се жале на Вулета, о мајку ти, како тупсони.

8. Како назадњацима није добро, јаоооооо, топло ми око срца, секташи одвратни, баш би волео да дођее до: „највећег скупа у историји Србије", чисто да видимо колико наших великих другара и пријатеља обитава у партији, и наравно, колико ће га уцењене главе испоштовати.

9. Коко би волео да ме поједе мрак да сам на месту ових.. Волонтера(?!)
    Шта има раде у партији да морају ординирати за овом штандовима овако мртви ладни, у јеку највеће пробуђености и мржње према владајућој партији????

10. jbg, zvucace neralno ali znam za jednu osobu koja je htela da upadne u sns ali nije uspela!!!!

pri tome je normala, vrv je to bila prepreka. Sad vrv izvlace iz naftalina te debose koji su na listi cekanja

11. Да успе(?!) Ок, значи да краде од нас поштењачина, заливај енормном количином гоwана мајку им јебем у гузицу свима.

12. standardna šema, ima frenda u sns kome lepo ide pa i on fazon pokuso prijavio se al nikad nije dobio poziv a bila razna obecanja. Ima tome 7-8 dina

da je u sns-u biti lako bio bi svako

13. Drugari jako važna vest, dobili smo novog amerikanskog ambasadora, i prošli smo do jaja. Bog nas pogledao bukvalno. Ja bih ga stavio za premijera ovog momenta, da se pitam i da je ikako moguće https://www.youtube.com/watch?v=JO-wZykVHDY

14. Naš čoek, iz Crne Gore, jednoj ćerki dao ime Milena, drugoj Sofija.

15. Aj bar vise nece biti pederskih parada

16. kad se ukida rodno senzitivni jezik i 70-80 polova kod nas zna li se sta

17. Мелкију касни превод одо 24 сата
    Ал, добро.
    Има овај Марк по твитеру неке објаве у фазону: Браво Ноло, Браво Хрвати за фузбал(?!)...
    Толико о мржњи Југославије.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.