Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬

1. И мени је одма мало на памет Војводина Маgyари и АустроХунгарска, хахаха.

2. idu na max pritisak i siroke ucene

skoro onaj adv ninic objasnjavao da to niste ne treba placati da ne mogu nista bukv. Batrganje bednika pred sigurnu smrt

3. Štae ovo Carimire, nigde ni jednog protesta, blokade, skupa, ničega, jel ovo sad zatišje pred buru ili šta? Malopre video onaj prokop na šta liči posle kiše, leptejebo apeluju na ljude da ne idu tamo ni za živu glavu.

4. Eee a kad se samo setim - rts blokiran danima, informer takođe, voze se ture do Strazbura, pešači do Brisela, deca peške uzduž i popreko zemlje kroz buru i mećavu, žvalavi moli, kuka, kmeči...To su bila vremena.

5. Imas munze sutra, pravi se studentski protest u bajinoj basti

Nemodz svaki dan 15 mart jebigica

6. Za to vreme, u kolevci demokratije i lideru slobodnog sveta. Nemoj žvalavi da vidi ovo, izvešće blindirane hamere na ljude bukvalno.

https://www.youtube.com/watch?v=4Leei8MHLss

7. objasni ti to proeu balkanoidima da se od jevrope pravi dzamahirija

e al tamo kvalitetnija nutela ide nas coek tamo da radi e nece u rusiju sig dobra ja te evropa, tamo demokratija znas bajo.

8. Caro sta je s onom strankom DVERI, jel ima još njih na političkoj sceni ? Sjećam se Boško Obradović napravio reddit nalog i otvorio temu na redditu srbija kao AMA (ask me anything)

9. bez cenzusa su, izebala ih zavetnica lolo

bosko otvorio restoran pajsad domace kujne u čačku. Javi se tu i tamo pa ga svi popišaju

10. Zamišljam Plidua da upadne u taj restoran i poviče: Salam Ajekum domaćine!
    A Boško u fazonu
    https://media.tenor.com/sGzHvagmSugAAAAM/staredown-forreal.gif

11. Ja sam cuo da ima puno cetnika u tom cacku, ravna gora ovo ono ugl nepopularno mjesto pliduanaca mozda grijesim

12. cetnici su dobri ljudi, domacini, ne treba mesati sa sovinistima to ti isti kurac svuda

13. A za vojvođane npr su mi govorili da su fina gospoda a i ja sam imao takvo iskustvo

Ne znam za keekeendu važi li to

14. pliduu zavisi sta treba, ako je gost drag onda bude dobar rucak, ako je gost losh onda budu samo gliste

15. A ako je gost dobar judeo-hriscanin s novog zelanda

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.