Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬

1. НЕВЛАДИНОГ СЕКТОРА ее кеве ти

2. А ко ће сад да вози бусеве по велеграду бре??

3. eo ga nato ustaski general dosao da se ucmaruje gaydama

https://x.com/i/status/1965351441163489474

4. Иначе постоји буљук људи који су гласали за Поноша, само да се не заборави то.

5. drugosrbijanstina/jugoslovenstina razume se

6. već uigrani mehanizmi, nasi kmecavci odu tamo da kmece a sve vreme su zvalini igraci nebil se izvrsio pritisak, ovaj mejmun proglasio diktatorom neposulsnikom a onda da liberalna eu žgadija nastavi da jede govna jos od 5 oktobra

https://x.com/i/status/1965369895430005089

čibe kerine

7. ogledo ceo, kace ovaki vrate u sluzbu idem svake nedelje

8. Još malo vesti iz Nepala, pošto vidim da naši mediji ćute o tome:
    - Vojska stala na stranu mladih protestanata.
    - Kuće svih ministara su spaljene, većina ministara je pobegla iz zemlje helikopterima.
    - Ministar finansija je uhvaćen od strane naroda, razgaćen, nošen tako ulicama, nakon čega su mu stavili kacigu na glavu i pustili ga da luta plićakom reke dok ga narod vređa i gađa svim i svačim sa obe obale.
    - Zgrada najveće medijske kuće u zemlji, spaljena do temelja.

9. Пресрећан сам ко их јебе

10. Делите ово око Непала чим добијете неке нове инфо

11. krenulo hajpovanje na nepal na max. Vidi kako oni to u danu sve reše, tako treba i kod nas, mi smo picke ovako se to radi, mi setamo jedemo gandijevska govna, tamo murija i vojska presla na stranu naroda

u mitajmu tamo juce ubijeno 19 mladih ljudi od strane te iste policije, trenutno vlada anarhija, tesko da ce u ovim uslovima narod preuzme realnu vlast kada rulja dominira a vojska i policija preleću i svi su bili protiv diktature razume se

12. Realno, još 15. marta smo mogli imati 19 poginulih u stampedu. Hvala milom Bogu nismo, nekim čudom. Prethodno su ih ubili 16, to smo već obavili.

13. Dobro, sad bar ovim imbecilima neće pasti na pamet da diraju društvene mreže.

14. Ja navijam da niko ne pogine, i iskr jebeno je čudo da se to nije desilo za sve ovo vreme.

Slažem se da su ubijeni ljudi pod nadstrečnicom ali nemoš to porediš sa situacijom kada policija otvoreno puca na narod. Dakle da je policija ubila 16 ljudi imao bi to isto i kod nas. Možda i gore.

15. Al smesno ovo kao da je povod gasenje drustvenih mreza lol, jok ljudima iskljucena mogucnost komunikacije i organizovanja. Jos sam video neke komente tipa treba te mreze svuda ugasiti to je zlo. Fora je sto i jeste al tamo bar imas tragove necenzurisanog sadržaja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.