Prijava

Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolisala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija. Nešto veću od ostalih. Pogotovo kada je u pitanju Sarajevo koje je toliko bombardovano kako bi se tu koncentrisala bosanska vojska, da bi mogle da se oslobađaju druge teritorije. Kao da smo osvajali Albaniju. Pa to je bila naša zemlja, Jugoslavija

hehe reci da nisi želeo veliku Srbiju nego si želeo srpsku Jugoslaviju.

Top srbenda bio Dule al moralo se malo ćiveti i u Sarajevu takva kariera bila.

Dule je bio vrhunski trener. Ne menadžer nba tipa, već trener, neko ko je učitelj igračima. Recimo Dragan Milosavljević kod Vlade Jovanovića je bio katasttofalan. Stalno nešto mrvio po terenu. Sezona kod Duleta, drugi igrač. Sa reprezentacijom Srbije nije imao nikakvu podršku. Bio je smenjen unapred. I tu je kiksnuo. Nije bio dovoljno hrabar. Novinari su vratili Kecmana iz reprezentacije. Šesto mesto nije toliko bilo loše, koliko mlaka igra. Sa Crnom Gorom, koliko se sečam bez poraza. U Partizanu je imao toliku podršku Danilovića da je u potpunosti počeo da sprovodi svoje ideje (retko koji trener to dobije). Sećam se da ga je Mesina maksimalno kopirao, a preko Mesine i ostatak evrolige. Bio je majstor da iskoristi ono što ima. Nije se prodao, nije postao ćaci. Zbog toga mu mnoge stvari ne zameram.