karaj vucelu

1. Ovome cak i ne vidim mjesta medju ostalim događajima koje si naveo ali mozda samo nisam dovoljno otisao u desno

slobelixu je trebalo biti suđeno u srbiji zbog veleizdaje a ne u nekom pederskom hagu... to je poenta

2. brt opet mi kačiš tu neke vaše i cro informere koji rade za domaće elite da bi trigerovali budaleskare i podsticali dalje podele. Jedna ružna ili netačna stvar nije izrečena na vidovdan, trunka šovinizma nije postojala.

i ko vas jebe na kraju krajeva, jok vas ćemo pitamo kako da obeležimo vidovdan. Dal ste normalni bukv

ps danas ti nije domaći mediji već soroševsko glasilo, ajde odjebi od tabloida reko sam ti već, daj neki svoj stav a ne šta žutaći kažu.

3. Trebalo mu je suditi u hagu gdje je najzad i krepao.

ne nije, pravu osudu je trebao dobiti kući, ovako nikog ne boli kurac šta je rekao hag jer se zna da je hag montirani sud globalnog zapada. Čak ga je hag abolirao kao i šešelja

4. ali region se zabrinuo za sudbinu studentskog protesta u srbiji...u midtajmu vucela nekako prestao biti problematican

to su te ping pong igre koje stari udbasi stalno pratkikuju u regionu, nisu slucajno sns i hdz sestrinske partije i uleću prema potrebi jedni za druge kada treba spinovati.

5. jok vas ćemo pitamo kako da obeležimo vidovdan

Tacno ali ova rasprava krenula od tvojeg pokusaja da ovo objasnis ikako drugacije osim da se poziva na vec davno ispricanu pricu koja okuplja i prolazi kod desnicarskih debilkoa, jes bas ce neki marljivi student da drvi kurac na pricu o muratu i obilicu i da se lozi na to jbt ko da ne znas gdje to prolazi i koga privlaci. Ja sam dojma da je upotrebljeno u te svrhe, mozda grijesim ali procitavsi ove tekstove vidim da “great minds thinks alike” haha

6. procitavsi ove tekstove

tekstovi su tabloidni, opameti se ne budi klasik balkanoid
    Ukupan deo tih stvari na protestu bio 1% znam jer sam sve odlušao, ostatak bio o građanskim pravima, privatizaciji, represiji, nedemokratiji itd itd

Naravno da vlastodržci u rvackoj i bosni ne žele da se pomirimo nikad jer je to osnovna podela na kojoj se vlada i kad god postoji prilika za nešto ti ćeš se upecati na gluposti tipa kosovksa bitka.

Bate roknuli smo murata i pobedili na kosovu polju jer je turčin teo da nas porobi gde je problena. Problem je u vašem neprihvatanju jer vam se kosi direktno sa ideologijom, lepo tako reci ko čoek umesto što okolišaš

7. Kaze chatgpt:

Kosovski boj 1389. godine između vojske srpskog kneza Lazara Hrebeljanovića i osmanske vojske sultanа Murata I završio je bez jasnog vojnog pobjednika, ali se strateškom pobjedom često smatra osmanska strana

8. eto da su srbi dali guze turcima bilo bi sve lepo, trebali bi svi biti bošnjaci jer su oni najstariji ovde otprl

9. brt turci su napali i uspeli smo da se odbranimo, svi su saferovali a murat je ubijen (veliki vojsokovođa strateg gle čuda jebali ga srbi)

dakle turci su agresori ne srbi to je ono što bi kao levicar trebao pod 1 da prihvatis, drugo turci su nakon 80god kacu se konsolidovali zauzeli ove prostore jer su bili jebena imperija varvara, a vi kao rođena braća umesto da pomognete prodali veru za večeru...to ti je suština. A i evropu je boleo kurac kao i dan danas.

10. Mislim da se razumijemo, veze nemam o tom kosovskom boju niti sam ucio niti me interesuje caro ali ti si uporan u tome da ovdje nije bilo nikakve zapaljive retorike.

Naravno da vlastodržci u rvackoj i bosni ne žele da se pomirimo nikad

Cuj u hrvatskoj i bosni a taman kad je krenula progresivna politika i stavovi da stižu glasom omladine u Srbiji, dođu osude da je u pitanju obojena revolucija, soroši, usaid, zapadna agenda, rotsild.. jbt i ti si sam protiv prozapadno orijentisane omladine i zato ovako jako drkas na ovaj zadnji skup jer se takve poruke nisu mogle cuti na vidovdanskom skupu a zapravo je samo takva “prozapadna” omladina spremna da gradi budućnost sa komšijama.

11. Mislim da se razumijemo, veze nemam o tom kosovskom boju niti sam ucio niti me interesuje caro ali ti si uporan u tome da ovdje nije bilo nikakve zapaljive retorike

sve si rekao, ne razumes dogadjaj i nije ti zanimljiv, hteo bi da srusis vucica jer ga smatras nekim četnikom a lik lagano jevrejski papet

i zato ovako jako drkas na ovaj zadnji skup

lupas gluposti, sve vreme sam podjendako uz braću studente, A prozapadna omladina je osuđena na propast i kod nas i kod vas, reko sam ti, kasnite cirka 20dina jer živite u zapadnom rezervatu punom pringls čipsa.

Nemate vi nikakve dodirne tačke sa zapadom u klasičnom smislu jer vas tamo smatraju teroristima i rade tu kampanju već 30+ godina.

12. Prozapadnu mislim u smislu jedinstva koje je dovelo do stvaranja kakve takve unije razlicitih naroda koja i dan danas postoji ma sta mi mislili o njoj. A i koliko je ta evropa “netolerantna” prema bilo kome govori i broj migranata u njoj.

13. Jebo ze turci niko ne porice da su turci ovdje bili okupatori, cak ni mi koje zovete poturicama samo se ne slazemo da su bili toliko okrutni kako pricaju neki izvori, sto kae muftija da su nas milovali toliko stoljeca izlizali bismo se. Pusti price, i vi ste vise propatili tokom postojanja ndh 4 godine nego pod turcima 500 godina. Ajde budi realan.

14. kakve takve unije razlicitih naroda

lepo si reko, kakve takve

A i koliko je ta evropa “netolerantna” prema bilo kome govori i broj migranata u njoj.

i što onda migranti gaze ljude autima, ubijaju lokalce i žive u odvojenim kvartovima pod određenim uslovima

jbt kako ti zamišljaš da avg turčin ćivi u nemačkoj, sigurno se druži sa komšom švabom i zajedno derneče ili imaju svoju organizovanu sektu tamo a na leto jedva dočeka da zapali nazad kod fameleje

15. Jebo ze turci niko ne porice da su turci ovdje bili okupatori, cak ni mi koje zovete poturicama samo se ne slazemo da su bili toliko okrutni kako pricaju neki izvori, sto kae muftija da su nas milovali toliko stoljeca izlizali bismo se. Pusti price, i vi ste vise propatili tokom postojanja ndh 4 godine nego pod turcima 500 godina. Ajde budi realan.

što se ovoga tiče vi ste ti koji kmeče, i opet relativizuješ agresora jer bože moj bio je blag, prva bračna noć, zulum kuluk i janjičari pa nije to ništa strašno znaššš vidi šta su ustaše radili.

Tebra, agresor je agresor bez obzira koliko bio fin. Treba svakog nabosti ko murata ako se može.

16. pildu ko brat ti oću objasnim previše enrgije mi uzimaš na ove gluposti naplaćivaću ti u budućnosti

treba sam da se dovodiš u red tebra a ne da veruješ kojekakvim propagandnim žutilima i ostalim mantrama sumnjivih namera

imam pun kurac ovde takvih koji promisaljaju a od drveta ne vide šumu i onda daju blanko podrsku vuceli jer studenti su problem. Terajte se u kurac kolektivno

17. svaka pičkica do sada kenjala studentima, te išli do brisela te slavili vidovdan, te nisu se odlučili dal da jebu sa kurtonom ili bez

aj mršte majmuni svi redom gledajte i učite

18. Caro na šta će izaći ovo brt, sad kad su jedinice krenule silovito na građanstvo, sa jasnom namerom da uguše ovo po svaku cenu? Oće li eskalirati?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.